Искам да "благодаря" на колегата OpasniqGTI
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kolbasara
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: ABF-Turbo
Искам да "благодаря" на колегата OpasniqGTI
на кратко продавам си джантите и колегата OpasniqGTI искаше да ги купи каза да му ги запазя до края на януари и после да му ги пратя така и стана звънеше ми каза да му ги пазя че със сигурност ще ги вземе,но какво стана пратих му ги и от тогава не му е включен телефона понедлник се свързах и ми каза че ще ги вземе днес/за понеделник/ вече сме четвъртък и още не ги е взел от 2-3 дни му е изключен телефона вчера си го включи веднага му звъннах,но тои ми затвори и после си го изключи.Значи на всеки може да му излезне нещо непредвидено но можеше да се обади и да кажече няма да ги взима.Така че колеги не пращаите нещата си по куриер ако не ви е сигурен купувача защото заради такива хорица сега аз ще трябва да си купя джантите куриерите трябва да платя пътя до Варна и обратния до София, което са си 80 лева. 

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Искам да "благодаря" на колегата OpasniqGTI
Е, колега, има и такива екземпляри във форума.
Значи въпросния човек е OpasniqGTI
.
Ами колегите да знаят, че човека е несериозен
Значи въпросния човек е OpasniqGTI

Ами колегите да знаят, че човека е несериозен

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас!НЕ е честно....тцтцтц как може да има такива хора на тоя свят?!?!?
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Bubetooo написа:Ужас!НЕ е честно....тцтцтц как може да има такива хора на тоя свят?!?!?
Бубенце такъв е живота

Колега съжалявам за случката...

Я по-добре хората от Варна ако го знаят колегата да ударят едно рамо.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Бива ли такова нещо-за 80 камъка човек да се мишкари
Макар че колега може да има и друго обяснение, но не знам дали ще напише нещо в темата.Макар че така да си изключва телефона и то за 80 лв. (пак да повторя)...
Жалко само че ти отваря допълнително работа и разходи, но пък вече всички във форума ще имат едно на ум за него.

Макар че колега може да има и друго обяснение, но не знам дали ще напише нещо в темата.Макар че така да си изключва телефона и то за 80 лв. (пак да повторя)...
Жалко само че ти отваря допълнително работа и разходи, но пък вече всички във форума ще имат едно на ум за него.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
То за това е измислено капарото при запазване.
- kolbasara
Дашо написа:Бива ли такова нещо-за 80 камъка човек да се мишкари![]()
тои трябваше да си плати джантите и да даде на куриерите 36 лева за пътя но като не е отишъл да ги вземе аз трябва да платя пътя до Варна и обратно става към 72 лева маи не съм сигурен кофти случка но парен каша духа за другия път ще знам
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами то на тоя и никнейма му е добре и на място измислен.
Но все пак и като правило във форума си го пише че купувача и продавача в която и да е сделка сами си носят отговорността за успешното и приклЮчване.Все пак човека не е взел джантите без да ги плати ,а най-вероятно се е отказал да ги купи и го е срам да обясни.Случва се,разни хора,разни реакции.
Но все пак и като правило във форума си го пише че купувача и продавача в която и да е сделка сами си носят отговорността за успешното и приклЮчване.Все пак човека не е взел джантите без да ги плати ,а най-вероятно се е отказал да ги купи и го е срам да обясни.Случва се,разни хора,разни реакции.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Колега и ти си се опарил
съжалявам за станалото,всякакви има явно си е правил базик с теб .Но както казваш ти да не пращаме по куриер ако не сме сигурни... това малко несериозно звучи.По единя аватар и по една дума можеш ли да разбереш за какво иде реч в действителност 

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 16:27, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Колега колбасара... Каквото почукало, такова се обадило...
Явно и ти си попремълчал това онова в обявата
И кво викаш? 250 лв беше цената преди да ги ремонтираш и 500 лв след това... Бая ремонт е било значи?
Явно и ти си попремълчал това онова в обявата

Supawiza написа:Понеже ходих на оглед за тези джанти и съм длъжен да споделя мнение за тези които са намислили да ходят малки подробности като примерно че 2 от джантите са криви едната гума е с балон и са доста ожулени и имат лек удар в ребрата според мен цената колегата я коментира доста та ако някой му се играе могат да се приведат в приличен вид но ще трябжат доста средсва и търпение.
П.П
Иначе на колегата му пожелажам успех с продажбата
И кво викаш? 250 лв беше цената преди да ги ремонтираш и 500 лв след това... Бая ремонт е било значи?
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
да сетих се за тая тема и сега се сещам защо колегата OpasniqGTI
се е покрил
може би докато джантите с пътували към него е прочел негативните мнения за тия джанти и ,че и е трябвало ремонт за около 300лв.
нищо лично
това е лично мое мнение 
се е покрил

нищо лично

- kolbasara
Vlad777 написа:Колега колбасара... Каквото почукало, такова се обадило...
Явно и ти си попремълчал това онова в обяватаSupawiza написа:Понеже ходих на оглед за тези джанти и съм длъжен да споделя мнение за тези които са намислили да ходят малки подробности като примерно че 2 от джантите са криви едната гума е с балон и са доста ожулени и имат лек удар в ребрата според мен цената колегата я коментира доста та ако някой му се играе могат да се приведат в приличен вид но ще трябжат доста средсва и търпение.
П.П
Иначе на колегата му пожелажам успех с продажбата
не цената беше 350 колегата искаше да ги вземе за 250 и аз не ги дадох оправих ги и заради това цената е 500 лева просто ремонта на джантите беше 150 лева
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Ами аз го познавам и немалко от хората идващи на сбирки.
Рядко се случва, но и той посещава сбирките.
Свястно момче ми изглежда
Рядко се случва, но и той посещава сбирките.
Свястно момче ми изглежда

Ще помоля колегите да се въздържат от "наредби" преди и двете страни да са изразили мнение по въпроса.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”