Темата може да ви интересува-все пак възрастовата граница на форума е достатъчно висока.
Аз лично съм против в следващите години.Имам много да кажа но само едно ще споделя-незвисимост в културно отношение
П.П.защо да не си правим домашарка
За или Против членство в Евро Съюза?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
след като няма графа "с особено мнение" гласувам против.
все още никой, не ни просветлява какво ще стане, ако влезем и т.н.
давам Ви прост пример, аз съм обиколил половината свят и не съм бил негов пълнопръвен член. в момента мога да отида където си поискам, но няма да ида за да спя по общежития, да пътувам като куче в рейс, някой тъп митничар от някоя външна граница да ме пита къде отивам ...аз пътувам като бял човек ... и т.н.
За жалост от влизането ще поемем само негативизми ...омръзнало ми е като посрещам гости от вън, да ги обеждавам, че ние не сме цигани или със сбъркано самосъзнание клонящо към иначе красивия Истамбул. Точно тези ще се възползват от това членство за да осерат света от наше име.
АЗ ИСКАМ ДА ИМА ИЗХОДНИ ВИЗИ!
все още никой, не ни просветлява какво ще стане, ако влезем и т.н.
давам Ви прост пример, аз съм обиколил половината свят и не съм бил негов пълнопръвен член. в момента мога да отида където си поискам, но няма да ида за да спя по общежития, да пътувам като куче в рейс, някой тъп митничар от някоя външна граница да ме пита къде отивам ...аз пътувам като бял човек ... и т.н.
За жалост от влизането ще поемем само негативизми ...омръзнало ми е като посрещам гости от вън, да ги обеждавам, че ние не сме цигани или със сбъркано самосъзнание клонящо към иначе красивия Истамбул. Точно тези ще се възползват от това членство за да осерат света от наше име.
АЗ ИСКАМ ДА ИМА ИЗХОДНИ ВИЗИ!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
гласувах против,не сме за там ние ,голяма част от народа е беден като мишки,не гледайте че в софия се карат нови коли а вижте кво е по провинцият(не че в София е цвете за мирисане),просто не ми се мисли кво би станало с тия хора ако влезем в ЕС ,още повече кво си мислите че като взезем заплатите ще станат по 1.5к в евро ли ,същите търлъци ще си останем със заплати от по 150лв само че 70евро .
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
има един плюс -Ще можем още по бързо да изкупим каруците на Германия,Италия,Австрия и да си ги караме с кеф в Бг щото нема да има мито и ддс ,Какво щастие само - всеки един българин ще си купи поне по 2 таралясника карани от некои червенобуз германец яко welcomee
Върни се в “ОФФ-Топик - други”