Значи искам да попитам за следното нещо:
На приятелката ми на компютъра стават доста странни неща с интернета. Проблемът почна преди няколко седмици и той главно е, че от време на време не иска да отваря страници (не точно определени), примерно пиша абв.бг и не иска да я отвори и ми изписва ония глупости, че страницата не е одстъпа, мисля че беше error 404 или другия екран да диагностицирам проблема. Странното обаче е, че примерно след няколко рефреша може и да се зареди страницата, но не е сигурно. В началото помислихм, че е вирус, сканирах с няколко програми, намери няколко малко неща, но без промяна. Чистих регистри, инсталирах новия ИЕ, инсталирах мозила, нищо, навсякъде едно и също. Реших, че проблема е от интернет доставчика. Обадих им се, идват тия, цъкаха там, не било от тях, от компютъра било, ма той неможел точно да каже от какво е. Както и да е, реших да преинсталирам (така или иначе беше вече сбозил малко) и вчера направих това велико дело. Форматирах целия харддиск и качих нов windows чист като сълза. И хоп, изненада, пак същата мизерия, неможах да отворя дори замунда да дръпна някоя програмка. Искам да отбележа, че съм прегледал всички възможни настройки по мрежата. Като пингвам някой сайт, положението е следното : reply, reply, reply, request timed out, reply, reply, reply, reply, reply, request timed out. Защо ли пак си мисля, че е от доставчика, проста няма от какво друго да е.
Вие колеги някакви идеи?