Ludia написа:omg какво е това сакъз ?
bomber написа: Много ми се иска пак да усетя онзи странен вкус от едно време в устата си
Masserati написа:bomber написа: Много ми се иска пак да усетя онзи странен вкус от едно време в устата си
![]()
![]()
Andonov написа:Tук и аз не съм виждал, но в Турция има и са като стандартните само че с такъв вкус.
bomber написа:Някой случайно да е срещал такива някъде!Питах в няколко аптеки,гледат ме като телетаМного ми се иска пак да усетя онзи странен вкус от едно време в устата си
mely написа:Колега ,влизаш в аптеката и питаш за медицинска дъвка - и ти дават .Сравнително скъпа е не като едно време и я раздъвквахме с восък защото беше много корава .Сега е гръцка и се казва МАСТИКС -може и така да я потърсиш
Winner25 написа:mely написа:Колега ,влизаш в аптеката и питаш за медицинска дъвка - и ти дават .Сравнително скъпа е не като едно време и я раздъвквахме с восък защото беше много корава .Сега е гръцка и се казва МАСТИКС -може и така да я потърсиш
Такава дъвка едни познати от доста време търсеха, май се ползва и като лекарство но не съм сигурен.
Кажи ако знаеш някоя аптека в която я има
mely написа:В Стара Загора да ти кажа![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта