Не знам защо я пиша тази тема, вече почти ми поотмина, но все пак да споделя и с вас
Паркирвам си днес пред блока на приятелката ми отлявата страна на улицата, а блокът се намира отдясно. Слизам аз след 2-3 часа и почвам да си чиста навалялата от сняг кола. Заглеждам се аз по фаровете и що да видя ... нещо червеникаво. В първия момент се изплаших да не би това да е кръв

поразтърках го - размазва се - оказа се червило ... Червило на ядосана съседка от блока на приятелката ми, която не могла да си вкара колата в гаража (повтарям аз съм спрял отлявата страна на улицата, а гаража се намира отдясно и има НАД 7 метра разстояние. Някой хора тир могат да вкарат така... Или може би като си е купила гаража, с него е вървял и 3 декара дворно място... Колата беше надраскана абсолютно цялата с надписи "Гараж" , "Не спирай гараж". Дори свещенната емблема на VW

беше оцветена с червило. Представям си я тъпата **** как е клекнала и си оцветява... Мислих да и сложа на вратата на гаража някоя визитка за шофьорски курсове, но прецених, че е по-добре да 'убия глупака с мълчание'.
Писнало ми е в България да се срещат некадърници във всички области, но не просто некадърници, а некадърници с претенции за много вещи в областта с която се занимават.
Мерси за 'изслушването'