Гепсаха радиото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гепсаха радиото
Да го еба никгоа не сам си купувал радио за колата или по точно цд защото не ме е валнувало чак толко не ето че преди 3 дена си купих и днеска кво цд-то го нема направо ми е мъка ако на някой му предлагат Сони ГТ20 без документи или види некаде такава обява нека да ми прати телефон за контакти,на продавача пазим си гаранцията и там има некав сериен номер недай си боже да го намера заклевам се че ще гои закача с въже за колата и ще го тегля чисто гол,най вече копеляците от люлин тука са най масовите мизерии
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гепсаха радиото
не даже не бях заключил колата ужким паза 1 строеж ама кога са ме издебнали нищо пак ще си купа и пак ще го остава само че тоя пат ще чакам отзаде с метално жило
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
snickers_ написа:не даже не бях заключил колата ужким паза 1 строеж ама кога са ме издебнали нищо пак ще си купа и пак ще го остава само че тоя пат ще чакам отзаде с метално жило

ти луд ли си да си оставяш отключена колата ?
ти добре че колата не са ти взели....
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми ако ти акжем че ключовете си бяха на таблото по добре да со беха трагнали с целия голф да сам тотал щета поне нито голфа е на мое име собственика е накде в изпания щеше ме варне в първи клас ама явно е бил некав много спечен
иначе имам тапия навик ключовете да ми седат на таблото заради рпедшния щото беше сас затапени драшки и ключове не ми треаха и си ги оставях на табблото ап и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
snickers_ написа:ми ако ти акжем че ключовете си бяха на таблото по добре да со беха трагнали с целия голф да сам тотал щета поне нито голфа е на мое име собственика е накде в изпания щеше ме варне в първи клас ама явно е бил некав много спечениначе имам тапия навик ключовете да ми седат на таблото заради рпедшния щото беше сас затапени драшки и ключове не ми треаха и си ги оставях на табблото ап и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете
Тогава какво се оплакваш ?
ПП: Ти кой клас си завършил ?
Пишеш по лошо и от първокласник

значи не трябва да се ядосваш толкова, а обратното даже трябва да си донякъде щастлив!
между другото и аз така, ама виж не се бях сещал за твоето иновативно решение на тоя проблем

snickers_ написа:... и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете
между другото и аз така, ама виж не се бях сещал за твоето иновативно решение на тоя проблем

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Ще бе я оставяш запалена бе колега ?
Не знам що си пуснал тема и се ядосваш след като сам си им го набутал в ръцете.
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:snickers_ написа:ми ако ти акжем че ключовете си бяха на таблото по добре да со беха трагнали с целия голф да сам тотал щета поне нито голфа е на мое име собственика е накде в изпания щеше ме варне в първи клас ама явно е бил некав много спечениначе имам тапия навик ключовете да ми седат на таблото заради рпедшния щото беше сас затапени драшки и ключове не ми треаха и си ги оставях на табблото ап и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете
нищо не сам завършил още в детската градина осазнах че сам достатачно надарен че да се опражям с простите сметки и горе долуи да пиша и да чета и за това не се записах ниакде да уча

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ма тва сериозно ли са ?
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сони ГТ20 ? Това не е ли модел от най-ниския клас на Сони? Ако не се лъжа вървят към 150лв чисто нови. Незнам, според мен е някой, който незнае какво краде. Щом рискува да го хванат със CD, което най-вероятно ще продаде за 50лв ....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
snickers_ написа:hooligans написа:snickers_ написа:ми ако ти акжем че ключовете си бяха на таблото по добре да со беха трагнали с целия голф да сам тотал щета поне нито голфа е на мое име собственика е накде в изпания щеше ме варне в първи клас ама явно е бил некав много спечениначе имам тапия навик ключовете да ми седат на таблото заради рпедшния щото беше сас затапени драшки и ключове не ми треаха и си ги оставях на табблото ап и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете
нищо не сам завършил още в детската градина осазнах че сам достатачно надарен че да се опражям с простите сметки и горе долуи да пиша и да чета и за това не се записах ниакде да уча

Върни се в “ОФФ-Топик - други”