Нужда от куче.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Нужда от куче.

Мнениеот Apokaliptiko » Чет 20 фев 2014 19:20

Преди време, бях писал тема, че имам нужда от куче. Имах 13 годишен ротвайлер, който се спомина. Та по същество. Доста колеги имаха желание да ми помогнат, други ме насочиха към приютите. И историята е следната: Отидох аз в приюта в Русе, и за късмет една немска овчарка, веднага я харесах и я осинових, със записването на данните от личната ми карта. Разбрах, че кучето е намерено на улицата но за улично изглеждаше повече от отлично. Кучето го взех октомври, желанието ми бе да е на къщата на родителите ми и там бе занесено, но миналата седмица се звъни на вратата и един господин учтиво ми обяснява, че кучето е негово. Аз в първият момент се сепнах.....но той от джобът си изкара един таблет и показва снимки. Поканих го да влезе в къщата, няма да говорим на улицата...И наистина кучето, позна собственикът си. Показа ми снимки на кучето и каишката, точно с тази каишка го взех от приюта. Еми какво да кажа, кучето си бе негово....А и вътрешно ми стана хубаво, че човекът си го намери.

Та отново съм в процес на търсене на куче. Нямам възможност, да закупя куче в момента. Искам да помоля да се отзоват хора, които могат да ми помогнат с куче. Къщата е с голям двор, храната е осигурена. Моля, само да е породисто.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Съжалявам, че не можах да намеря старата тема, която бях написал.

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Re: Нужда от куче.

Мнениеот Marto_cafeto » Чет 20 фев 2014 20:12

Колега,направил си една добра постъпка !!!

Ако кучето ще е дворно,питбул или нещо друго което да знае как да пази.На вилата имам 2 питбула,всички къщи ги обраха,наща да чукаме на дърво крадците ги е страх кучетата.обмисли го добре

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 20 фев 2014 21:05

Виж в продавалник, подаряват доста

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 22 фев 2014 15:00

Из фб изкачат много кучета от приюти. Ако ползваш фб поразгледай из страниците там.

офф:
Колко щеше да е хубаво ако имахме адекватна и нормална система за чипове на кучетата... но и тук като всичко друго.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”