П.П темата е серизона и знам че сигурно прогнозата би се разминавала със реалното време за такъв голям преиод ,но все пак ми трябва -поле ще ви кажа защо

vasstop написа:Пробвай на:
http://www.wunderground.com
но там дават за седмица напред.
Дългосрочна прогноза може и на:
http://www.meteo.bg
landwarrior написа:поле ще ви кажа защо...
защото немам търпение да сложа 16-ките ,и исках да видя ся към края на месеца /началото на март дали ще мога да ги обуяJerom написа:landwarrior написа:поле ще ви кажа защо...
ЗАЩО
landwarrior написа:защото немам търпение да сложа 16-ките ,и исках да видя ся към края на месеца /началото на март дали ще мога да ги обуяJerom написа:landwarrior написа:поле ще ви кажа защо...
ЗАЩО![]()
прав си, най късно средата на март живот и здраве ги обувамwili98 написа:средномесечна > 7 и обувай летните
да не вземе пустият мерак да ти изяде главата..
nero написа:landwarrior написа:защото немам търпение да сложа 16-ките ,и исках да видя ся към края на месеца /началото на март дали ще мога да ги обуяJerom написа:landwarrior написа:поле ще ви кажа защо...
ЗАЩО![]()
хахахахаха бате ти си ненормален, признал съм те![]()
![]()
landwarrior написа:nero написа:хахахахаха бате ти си ненормален, признал съм те![]()
![]()
ми тука че правя некви неща по голфа и към средата на март ще съм готов ама без джанти не си е работа
ще го запазя в тайна -аз съм си скромен ,ама на теб нали знаеш че ще ти пусна снимкиnero написа:landwarrior написа:nero написа:хахахахаха бате ти си ненормален, признал съм те![]()
![]()
ми тука че правя некви неща по голфа и към средата на март ще съм готов ама без джанти не си е работа
я раздухай малко, засега си оцелил десетката с намръщването на капака, какво още следва
или ще го запазиш като изненада
п.п. средата на март...хммм - рожденият ми ден![]()
![]()
landwarrior написа:ще го запазя в тайна -аз съм си скромен ,ама на теб нали знаеш че ще ти пусна снимкиnero написа:landwarrior написа:nero написа:хахахахаха бате ти си ненормален, признал съм те![]()
![]()
я раздухай малко, засега си оцелил десетката с намръщването на капака, какво още следва
или ще го запазиш като изненада
п.п. средата на март...хммм - рожденият ми ден![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта