5% Отстъпка М-тел - Техномаркет (Получавате ли я?)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

5% Отстъпка М-тел - Техномаркет (Получавате ли я?)

Мнениеот Dobromirski » Пет 27 фев 2009 9:15

Дали някой скоро е ползвал "златната" си карта от М-тел даваща му 5%-та отстъпка за редовни стоки и 3% за промоционални в Техномаркет?
Аз се опитах вчера , и с очудване открих, че ми правят 3% за стока която не е в промоция. Пробвахме и на няколко други продукта за да елиминиране евентуален проблем в системата(да не се води промоционална съответната стока), но проблема си остана. от Техномаркет твърдо заявиха :"Проблема е в М-тел"
След едночасов разговор с оператор от м-тел , по телефона ме увериха , че картата ми е напълно редовна и ползва гореспоменатите отстъпки.
От тук идва интересното.
Въпреки уверенията твърдо заявиха , че документ написан черно на бяло немогат да ми издадът :shock
Е в крайна сметка господа от М-тел, след като рекламирате и предлагате промоции на Вашата фирма, защо тогава е проблем да го потвърдите с документ, за да мога да си потърся правата ?
В крайна сметка, аз като клиент на М-тел, се оказах ИЗЛЪГАН от Вас.
Та колеги , имали ли сте този проблем , и ако наистина М-тел дават 5% (както ме увериха), немога да не се запитам, къде отиват другите 2% ? :twisted:

Последна промяна от Dobromirski на Съб 28 фев 2009 8:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Re: 5% Отстъпка М-тел - Техномаркет (митове и легенди)

Мнениеот evgenyh » Пет 27 фев 2009 9:32

аз съм ползвал отстъпката последно януари - потвърждавам за 5% получена отстъпка. Преди това в периода 09 - 12.2008г. имам над 10 покупки от техномаркет за мен и за приятели(точно поради въпросната отстъпка :idea: ), и никога не е имало никакви проблеми. Става въпрос за София, в 3 различни магазина.

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Пет 27 фев 2009 11:31

От техномаркет се правят на ударени, и най-вероятно си прибират рзликата от процентите в джобчето.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 27 фев 2009 11:31

5% е отстъпка при покупка он-лайн. ЗА какво ти е карта.

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Пет 27 фев 2009 12:04

За да може да види стоката, аз за това и не купувам он-лайн. Преди 10 дни си взех 50 инча плазма и ми направиха 5 %, декември месец пак 5 % на ЛЦД монитор.

Проблема гарандирам не е в Мтел, на мен като служител също се опънаха и не искаха да ми дадат 5 , а 3 % и след един бърз разговор с тях и управител ми я направиха. При мен проблема беше, че нямах златна карта, а имах служебен бадж.

Потребителски аватар
Dobromirski
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Съб 28 фев 2009 8:14

Вчера ми се обади служителка от М-тел. Каза , че е обновила списъка в електронната система като предварително е проверила за статуса на моята карта. При следващата покупка от Техномаркет, ако отстъпката ми не е 5% , да изисквам на касовата бележка да се напише, че стоката не е промоционална с име и подпис на служителката и от там в М-тел.
И познайте : Сега НОВО 20 :shock
Управителката ми заявява цитирам:
"-Някой стоки са намалени въпреки, че не са с жълт етикет (промоция)" :shock
-Е, аз от къде мога да знам това ?
-Ами неможете !"
:beat_butt2
В крайна сметка касиерката ми отказа да се разпише на касовата бележка. Явно това е някаква "игра" на плевенските служители. Запазил съм си бележката, в системата може да се провери дали стоката наистина е била промоционална в този период, както предполагам и номера на картата който са въвели (все пак ми дават 3%).
След празниците, ще ги приложа към един хубав e-mail до централата им.
Да се надяваме, че ще има death , защото много мразя някой да ме прави на по-глупав от колкото съм :banghead:
L&R написа:5% е отстъпка при покупка он-лайн. ЗА какво ти е карта.

Именно, всеки иска да види на живо това което купува. Тъпо е да отида до техномаркет, после да се върна и да чакам на другият ден куриер да ми достави (+10лв. отгоре)стоката, за да получа това, на което имам право и без тези гимнастики :?

Потребителски аватар
laldo
Автомобил: Опел Зафира В
Двигател: 2006 г

Re: 5% Отстъпка М-тел - Техномаркет (Получавате ли я?)

Мнениеот laldo » Съб 28 фев 2009 10:25

преди месец закупих фритюрник и ми беше пусната 3% отстъпка ,когато попитах защо е така при ословие че стоката не беше промоционална , касиерката ми каза че м-тел са смъкнали % .... звъннах и питах в м-тел и казаха че няма такова нещо........... на кой да вярвам :roll:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 28 фев 2009 10:51

Аз като ходих да си купувам мишок ми направиха 5% отстъпка, но незнам поради каква причина :roll:

Потребителски аватар
Dobromirski
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Съб 28 фев 2009 19:21

laldo написа:.... касиерката ми каза че м-тел са смъкнали % .... звъннах и питах в м-тел и казаха че няма такова нещо... :roll:

Явно има някаква врътка, но немога да схвана каква е при условие, че издват касова бележка. Ако има някой колега запознат със системата на Техномаркет.. да си признава веднага :beat_butt2

Върни се в “ОФФ-Топик - други”