Съвета ми е да мислите 5 пъти преди да си продавате колите (особенно за супер претенциозни като мен

1.8 е май до колкото си спомням требва да вида пак в мейла с описаниетоgolfer написа:ъхъ прав си .....
само Е-36 да не е 316!
landwarrior написа:1.8 е май до колкото си спомням требва да вида пак в мейла с описаниетоgolfer написа:ъхъ прав си .....
само Е-36 да не е 316!
има ли им нещо на 1.6 двигателите ?
абе тоя младеж ми каза че било перфектно само имало некъв неустановен проблем с бензиновата помпа -по негови думи''Качва ампераж и гори бушони'' а там кадето е в провинцията не могат да я оправят ,иначе уж било добро абе ще го видим като дойде насам ,ще го заведа при кварталния или при Ваското да до види набързоLi4o написа:landwarrior написа:1.8 е май до колкото си спомням требва да вида пак в мейла с описаниетоgolfer написа:ъхъ прав си .....
само Е-36 да не е 316!
има ли им нещо на 1.6 двигателите ?
Освен, че са малко по-слабички от 1.8 - нищо друго им няма.Малко по-тънко ще минаваш с данъците, ако това има значение за теб.
При М40 двигателите имат известни проблеми с разпределителния вал и трябва хубаво да го прегледаш, да не е тръгнал да си ходи, защото смяната на вал + повдигачи ще ти излезе над 600 лв.
landwarrior написа:абе тоя младеж ми каза че било перфектно само имало некъв неустановен проблем с бензиновата помпа -по негови думи''Качва ампераж и гори бушони'' а там кадето е в провинцията не могат да я оправят ,иначе уж било добро абе ще го видим като дойде насам ,ще го заведа при кварталния или при Ваското да до види набързо
значи историята е такава колата е 93 година 4 врати ,има ел -мел но няма кожа и клима,има газова .Продава се по принцип за 5500 така поне ми каза собственика,взъщност той първо искаше да продава колата и да взима голфа и после случайно ми каза за БМВ то и ме пита дали може евентуален бартер иначе аз му давам голфа с джанти и музика и му плащам прехвърлянето това е офертата ,говорих с един мои човек който вкарва коли тои вака че ако е читаво е добре >Иначе че аз съм вътре след висчко което съм набутал по голфа си е ясно ,но вече ми е писнал повече от 1 година го карам ,все пак не бих го заменил или продал само еи така като да е нещо другоniikoo_1 написа:L.
караше ми се нещо БМВ да видя как е ,иначе си много прав че е лоша да се слиза в годинатаVlad777 написа:Да ти кажа мое мнение е, че след като ще сменяш колата по-добре я смени с по-нова! така или иначе щом си карал 1 година знаеш какво изваждане е отначало - по-добре инвестирай в нещо по-ново.
ми аз пак кавам че сте прави ,нищо не ми пречи да го видя за какво става на въорос-както се казва никой не ме задължава да го взема,но ви обещавам че няма да предам марката ей така ,най малкото че на мен колата си ми харесва и няма да я заменя за некой кошniikoo_1 написа:С.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Pet_rov и 46 госта