Сутрешното кафе и действието му!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сутрешното кафе и действието му!

Мнениеот Roberta » Чет 05 яну 2006 9:51

Е тази сутрин пропуснах да изпия конската си доза кафе, наложи ми се да стана доста рано - напоследък неприсъщо за мен и какво направих - една голяма, голяма глупост (за щастие без последствия)!
Бързаща за работа, недоспала и премираща за кафе щях да се забия челно в един ТИР поне с 80км/ч. Спрях на няма и половин метър от него, осъзнах се "на време" :evil: :evil: :evil: !!!
И какво, всичко това заради едното кафе, ако това не е пристрастеност, няма какво друго да е!
Та така колеги ........... разминах се, но един съвет от мен, по-добре не се качвайте да шофирате, ако не сте в кондиция! :roll:
Приятен ден от мен! :)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 05 яну 2006 9:53

Е ти преди с конската доза срита голфето... Screwy
П.П.Ако сериозно то си е за страх щото никой нее застрахован.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 05 яну 2006 10:01

Ами то ясно за кондицията , но ето в София е немислимо без кола в форма или не в 9 например трябва да си на работа.
Няма да забравя като студен какви ги вършех в реното (5) . На кръстовище в едната ръка кафе в другата баничка(закъснявайки за работа или упражнения) , а кой кара влака :):?: ... шашкаха се много като ме скиваха водачите спряли в съседство.
:да:Роберта добре че всичко е завършило без последствия.:да:
Пази се повече в джунглата. :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 05 яну 2006 10:52

мен кафето не ми действа изобщо?! Мога да пия, мога да и да не пия? Със сигурност единственото нещо, което мога да правя 2 сек. след като съм станал от леглото е да карам. Не ми трябва никакво разсънване.

Обаче Roberta вземай мерки щом е такова положението при теб. Да вземе да организираме подарък - клубна кафеварка за колата? :roll:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 05 яну 2006 11:44

хихихихохохоехехехх заглавието ме подсеща за една случка с мой бивш колега дето съм се разцепил да се хиля...
естествено няма нищо общо с темата-само със заглавието...
та идва гьорги на работа една сутрин ама бесен! псува на кило.

малко предистория обаче първо:
у тях няма казанче на кенефа а тръба 1/2 цола и сферичен кран за да тече постоянно водата по време на "процеса" и да не му мирише... mhihi
другата част от предисторията е че жоро пийне ли кафе сутрин-почти веднага "го викат" на едно място за една голяма работа...mhihi

и всяка сутрин си има табиет:
сяда на трона, пали цигарка, дръпва от кафенцето в пластмасова чашка и "процеса" тръгва.

както всяка сутрин, така и онази, въпросната, табиета е под пара.
сяда бае гьорги на трона (разправя ми го цветно) всичко по списък се почва. и таман е тръгнал "процеса", васе -вика- като изби тоя кран шибан...

и , вика, аз наникъде... у едната ръка кафе, у другата цигара дими, у гърба ме бие 1/2 цола ледена струя... водомера на малко повече от една ръка разстояние... "процеса" ми виси от гъзо и почва да се прибира обратно от студа вече... цигарата в устата, ръката зад гърба с пръст отклонява ледената струя а с кафето чопли с последни сили по крана на водомера...

повече няма да ви разправям...

mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Чет 05 яну 2006 11:59

vaskoto1 написа:хихихихохохоехехехх заглавието ме подсеща за една случка с мой бивш колега дето съм се разцепил да се хиля...
естествено няма нищо общо с темата-само със заглавието...
та идва гьорги на работа една сутрин ама бесен! псува на кило.

малко предистория обаче първо:
у тях няма казанче на кенефа а тръба 1/2 цола и сферичен кран за да тече постоянно водата по време на "процеса" и да не му мирише... mhihi
другата част от предисторията е че жоро пийне ли кафе сутрин-почти веднага "го викат" на едно място за една голяма работа...mhihi

и всяка сутрин си има табиет:
сяда на трона, пали цигарка, дръпва от кафенцето в пластмасова чашка и "процеса" тръгва.

както всяка сутрин, така и онази, въпросната, табиета е под пара.
сяда бае гьорги на трона (разправя ми го цветно) всичко по списък се почва. и таман е тръгнал "процеса", васе -вика- като изби тоя кран шибан...

и , вика, аз наникъде... у едната ръка кафе, у другата цигара дими, у гърба ме бие 1/2 цола ледена струя... водомера на малко повече от една ръка разстояние... "процеса" ми виси от гъзо и почва да се прибира обратно от студа вече... цигарата в устата, ръката зад гърба с пръст отклонява ледената струя а с кафето чопли с последни сили по крана на водомера...

повече няма да ви разправям...

mhihi mhihi mhihi mhihi

Абсолютно съм сагласен за Ваското не се ли спази "табиета" по добре да не излизате за да няма :shock :shock :shock :mad:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 05 яну 2006 12:00

mhihi mhihi mhihi mhihi хахахаха туй ме разби хахахахахах

По същество, аз кафенце не пия... ама имам едно много добро приятелче в Хонг Конг, та той ми праща често разни работи и последния му подарък е една малка дървена кутийка с размери Височина 10 основа 6х6 та на тая кутийка всичко е накитайски освен числото 2020 бали гу ко значи всичко останало йароглифи, та имам си от туй вътре са сухи растения натрошени и смляни и по принцип се дъвчи ама аз си го пич като чайче без да го цедя ..... и като сръбна 100 мл. от това целия ден съм като хиликоптер, весел щастлив, пълен оптимист и децата ги мачкам като змей ..... супер ми е гот с тоя чай :) banana banana banana banana banana

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Чет 05 яну 2006 12:07

vaskoto1 написа:........

mhihi mhihi mhihi mhihi....

Василеееее, не така ве момко.... мое получа удър...

скинах си гащите да се 'иля...муахахахахах

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 05 яну 2006 12:13

А Васе... Гьоре сложи ли си казанче след наказанието ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 05 яну 2006 13:27

vaskoto1 написа:....
mhihi mhihi mhihi mhihi....

bananarock bananarock bananarock bananarock bananarock
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Чет 05 яну 2006 13:36

мухахахахах ......... оф паднах от стола недейте така бе ора то смех смех ама замалко да се гътна :lol lol

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 05 яну 2006 16:25

Значи аз ако не си пийна по едно кафе сутрин и вземат да ме избиват нервите. Знам, че не е полезно и пак го пия. :roll: Много избухлив съм станал покрай тия дози с кафе. :?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 05 яну 2006 20:36

Предлагам рецептата:
силно черно кафе+чай от китайски боклуци :lol: :lol: :lol: :lol: реакцията е направо експлоадираща:)))

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 05 яну 2006 21:58

Tyan написа:mhihi mhihi mhihi mhihi хахахаха туй ме разби хахахахахах

По същество, аз кафенце не пия... ама имам едно много добро приятелче в Хонг Конг, та той ми праща често разни работи и последния му подарък е една малка дървена кутийка с размери Височина 10 основа 6х6 та на тая кутийка всичко е накитайски освен числото 2020 бали гу ко значи всичко останало йароглифи, та имам си от туй вътре са сухи растения натрошени и смляни и по принцип се дъвчи ама аз си го пич като чайче без да го цедя ..... и като сръбна 100 мл. от това целия ден съм като хиликоптер, весел щастлив, пълен оптимист и децата ги мачкам като змей ..... супер ми е гот с тоя чай :) banana banana banana banana banana

Хехе, коУега, къФ е тоя "чай" бре :lol:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 05 яну 2006 22:23

Не мога да го намеря в google а нещо дето го няма в google значи не съществува хахаха.... ми жълто-червен ако сложа повече става черен, първоначално е леко трапчиво горчив но след миг става сладък на вкус .... ще го снимам по натам че е в БЛГ, а тука си нося само за отскок ....

Интересното е че настърганите изсушени частицие са слепени супер твърдо и във формата на кубче и си отчупваш от него и в топла вода си стават на листенца струков и др... докарал сум кубчето до трапец :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”