Хора, знаели някой как да накарам софтуера на тоя телефон да го намери. Винаги ми дава че е offline Драйвера е инсталиран, като включих кабела поиска драйвери, намери си ги. Софтуера е инсталиран и ПОсочих му че USB-то ми симулира COM4... и пак дав че бил офлайн телефона.
Гледах по други форуми.. нищо. Тука ми е последната надежда
Последна промяна от Bojo на Сря 11 яну 2006 19:52, променено общо 1 път.
Пробвай и с някой алтернативем мениджър дали ше намери телефона. Аз така с едно х100 се утрепах докато не пробвах с по стара версия на софт-а. При него си спомням че за да се закача със оригиналния софт езика на телефона трябваше да е английйски а не бг.
Направо ми иде да взема и да го шибна в стената Баси... По форумите за ГСМ-и всички питат как аджеба да се върже тоя скапан телефон с ПЦ. Който е успял да го върже вика "Бе няма проблеми бе. Вие пък как не можахте да го вържете. Аз направих така и така" И казва че е направил всичко което и останалите сме направили. При това със същия модел кабел и викат И като казах manual... Кабела е с някво ръководство <на едно малко листче> на турски...
Както каза Виктор Калев : "За мъка е родено това момче"
Има вероятност и кабела да не е читав, ако не е оригинален. Най добре иди там от където си го купил и им кажи да пробват да ти закачат телефона с тоя кабел към тяхна машина, а ако не стане да ти го сменят с нов.