Некоректен колега Tsonfera
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Некоректен колега Tsonfera
Колегата пуска във форума ляв двусекционен фар оригинален за Голф3 на цена 50 лв.Виждам обявата и го питам дали може да ми го запази седмица докато ми преведат заплатата и да ми го прати, до тук проблеми никакви. Беше пуснал снимки на фара на които се виждаше, че липсва едната щипка за захващане и стъклото беше пукнато. Питах го дали рефлектора всичко му е наред и тои казва да. Праща ми го по еконт фара пристига взимам го, монтирам го и в процеса на монтажа виждам, че вътре щипката за регулиране на фара е лепена с черен силикон и ако тръгнеш да го регулираш фара става неизползваем. Обаждам се на колегата казвам му и отговора беше не знаех така го свалих от колата. Той ме пита какво правим и аз му казах, че ще му го върна. Отговорът му беше ок няма проблем. Отидох до еконт пратих го обратно и от тогава ни помен ни вест от колегата. Нито си вдига телефона нито отговаря на личните нищо. Ако поръчвате нещо от него имайте едно наум.http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=123765
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректен колега Tsonfera
Според мен ти си виновен как може да си купуваш фар с пукнато стъкло и счупена щипка за 50лв 

че имам и аз винан имам, ама като човек каже че няма проблем да му го върнеш поне наистина да няма проблем. а фара вече седмица и отгоре седи в еконт Ловеч.Също може да си вдигне телефона или да напише че няма да си го вземе. Аз вече така или иначе ги прежалих тези 50лв
- sharko_11
- Автомобил:
- Двигател:
абе мани ги тиа шушляци дето гледа да изкарат некои лев на гарба на другите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И на всичкото отгоре ако сега си искаш "придобивката" май трябва да плащаш на Еконт и пътя до Ловеч и обратно?
дам точно така на отиване 7.20лв защото е с наложен платеж, а на връщане 6лв.
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Учителката ми по икономика винаги ни казваше:
Деца, запомнете само едно. Не съм толкова богат, за да купувам евтино !
Деца, запомнете само едно. Не съм толкова богат, за да купувам евтино !
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз ядох дървото от него.
Платих за здрава кора, получих счупена. Свързах се с него и отговора беше същия - не знаех че е счупена .............. как може да не знаеш като е пред разпадане. На снимките я е изправил и изглеждаше здрава.
Ако искаш ми я върни, казах му не мерси защото явсно просто щях да набия още 10 лв за еконт...
Бахти кирливото племе.....
Платих за здрава кора, получих счупена. Свързах се с него и отговора беше същия - не знаех че е счупена .............. как може да не знаеш като е пред разпадане. На снимките я е изправил и изглеждаше здрава.
Ако искаш ми я върни, казах му не мерси защото явсно просто щях да набия още 10 лв за еконт...
Бахти кирливото племе.....
Последна промяна от doko на Пет 20 мар 2009 21:39, променено общо 1 път.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Работата е ясна, някой мод да го включи в групичката на измамниците.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Добавен!Miki написа:Работата е ясна, някой мод да го включи в групичката на измамниците.
Tsonfera
memberlist.php?mode=viewprofile&u=123765
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
вие сте намерили подходящия град от който да купувате!голяма грешка сте направили!
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
titi28 написа:вие сте намерили подходящия град от който да купувате!голяма грешка сте направили!

- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Пффф...
наистина аман от такива хора и ти си имаш вина но вече знаеш както и ние! Също така смятам, че ще бъде по-добре да пуснеш официално номера му да го знаем всички !

- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
amikus написа:titi28 написа:вие сте намерили подходящия град от който да купувате!голяма грешка сте направили!
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерда ловйеччч хахаха
незнам какво му е неподходящото на града че да не купувате нищо от никого.Всичко е въпрос до човека от когото купувате.И аз изгорях със счупени халогени дет ми и пратиха от русе за "уж перфектно състояние",но ги има и такива боклуци дето правят пари на гърба на другите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”