Golf3User написа:Интересувам се знае ли някой как стоят нещата с миграцията към Канада защото ако тук непотръгнат нещата след време може оттам да поствам.Гледам че tyo си стяга куфарите за ГДР

.Доста положителни отзиви чух за канада. казват че там имало много българи.Вярно че се бачка здраво, но и хубави пари се изкарват.Ако някои може да даде инфо ще съм му много благодарен

Виж сега, ако тръгнеш сам да емигрираш(без да имаш роднини там) е трудно, а дори и да имаш, пак не става.........брат - сестра не може да изтегли, сестра - брат също...братовчеди и т.н да не говорим........
Най-лесния начин който се сещам е за обучение, записваш се като студент в някой университет в Канада и така, примерно Торонтсткия е един от топ 5 във света ако не се лъжа.
Недостатъка е , че трябва да извадиш доста прилични суми......от порядъка на 5 цифрено число за семестър, можеш и с по-малко да минеш ако искаш в някакъв колеж да отидеш......
Ако ме питаш за съвет, най-добрия вариант е този, защото докато учиш можеш да работиш.......
Всъщност пиши ми на лични, ако наистина решиш да действаш, мисля че мога да ти помогна..........