Тази сутрин отивайки за работа гледам че на голфи му я няма лайстната на дясната врата Веднага си помислих че са я гепили ( за втори път) като го наближих обаче я видях на предното стъкло Запалих пасата дълги халогени завъртях го така че да осветя цялата дясна страна на голфа и врата ударена качествено. Прибрах лайстната и гледам на шофьорската чистачка бележка в пликче " Много съжалявам съседе" и телефон Днес се чух със комшията пет минути ми се извинява и се разбрахме да ми плати ремонта който възлиза на скромните 180лв (изпъване, боядисване и лайстна). Не съм вярвал че в Булгаристан все още има честни хора Значи все още има надежда Евала на хора които след като направят бела си носят последствията, щото можеше да го издухам под вода ако комшията се беше направил на луд Но все още имало честни хора дано стават все повече
Ако беше шефа ми щеше да пиеш една студена вода добре че е бил съседа ти . Може да го е загризала съвестта да не го е видял някой и да ходиш на кавга после
ама това вярно ли е много съм озадъчен,направо не е за вярване.Все пак евалата на човека ,че е казал какво е направил Попринцип българина е свикнал ,като оплекса нещата да се скътае,но явно има изключения.А дано повече такива еденици
По принцип вярвам че и двамата имате гражданска отговорност, така че вероятно би могъл да му спестиш част от сумата.
Иначе достойна постъпка! Жалкото/за обществото ни / е че се възприема като изключение а не като правило.
С всяка такава постъпка и чрез този форум съм сиурен, че още хора ще станат добри. Това е пътя. Дали не може да се създаде организация да съберем пари и да платим на човека неговите му щети? (предполагам, че има)
jijibs написа:С всяка такава постъпка и чрез този форум съм сиурен, че още хора ще станат добри. Това е пътя. Дали не може да се създаде организация да съберем пари и да платим на човека неговите му щети? (предполагам, че има)