Има вероятност от 2007 г. в Сливен да започне строителството на завод за производство на български автомобили, предаде Дарик радио.
До юни 2006 г. във филиала на Техническия университет в града ще бъде изработен работещ прототип на български автомобил с партньорството на германския концерн “Даймлер-Крайслер”, направление “Мерцедес–Бенц”. Вече е готово и проучването за производство на български автомобили на територията на България от студентите и екипа на факултета и колежа към Техническия университет в Сливен. На 19 януари ще бъде представен дизайнерският проект “Автомобил, произведен в България”.
Междувременно БТА съобщи, че Федералната комисия за ценните книжа и фондовите борси /ФКЦКФБ/ на САЩ е разкрила силно разклонена корупционна система, действала в германско-американската компания Даймлер Крайслер. Информацията е публикувана в днешния брой на сп. Stern.
В Сливен произвеждат Bg автомобили?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:аргументите са ми железни... сядал съм в такава (цял ден се мотах в цеха и зяпах).
и в центъра на софия има 3-4 паркирани в един недостроен шоуруум на ул. Кирил и Методи в отсечката между антим1 и отец паисии
кои не верва да оди да гледа :f_ckyou:
дай точен адрес ве
ПС: До модераторите- Нии ми показва среден пръст red card

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
еми снимка нямам сега, отиди тук: http://www.bgmaps.com/services/links/li ... 79bd2a828d
и виж една витрина с 4 коли вътре...
и виж една витрина с 4 коли вътре...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”