Понеже все се каня да се хващам сериозно и все няма с кой...
та ако някой ходи горе-долу редовно /2-3 пъти в седмицата/ някъде в района на Младост, Дружба, Слатина нека сподели цени, уреди и т.н. също така кои дни и по кое време.
Търся си компания за фитнес ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм от Младост 3 и ходя да тренирам в 144СОУ, като решиш да ходиш на фитнес може да се обадиш.
Тренирам то 14годишен, но сега съм се занемарил малко, та ако имаш желание пиши на ЛС утре мисля да ходя да тренирам така, че свиркай.
Горе долу ги разбирам може да ти кажа туй онуй за мускулите и да ти измисля някой прогграмка, а ти на мен нещо за Г3-ката
От уреди вкъщи, няма смисъл най добре е да се ходи на зала, лично съм се обедил в това, просто вкъщи ме мързи и не става. А пък в залата, като отидеш си е друго.
Тренирам то 14годишен, но сега съм се занемарил малко, та ако имаш желание пиши на ЛС утре мисля да ходя да тренирам така, че свиркай.
Горе долу ги разбирам може да ти кажа туй онуй за мускулите и да ти измисля някой прогграмка, а ти на мен нещо за Г3-ката

От уреди вкъщи, няма смисъл най добре е да се ходи на зала, лично съм се обедил в това, просто вкъщи ме мързи и не става. А пък в залата, като отидеш си е друго.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:Горе долу ги разбирам може да ти кажа туй онуй за мускулите и да ти измисля някой прогграмка, а ти на мен нещо за Г3-ката
Хаха нема проблем бате имам идея от нещата, просто бях прекъснал /около 2 години

Сподели само горе-долу цени, карти нещо имали, женски уреди има ли - ша го измислим.
Айде другите билдери не се скътавайте.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз така бях прекъснал за 6месеца, защото не си бях в Б-я.
Фитнеса в 144СОУ е доста читав и цената за едно посещение е 1.5лв. а карта за 15посещения е 17 или 20лв.
Има много лежанки, включително за долна част, 3-4 колела, сауна, солариум, душове. Има три скрипеца уреди за крака (женски)
А бе с две думи заличката е доста читава за тези 1.5лева. В Младост поне за мен това е най-удачната зала.
Утре съм свободен цял ден, ако имаш мерак казвай кога и до ходиме да кривиме железата.
Фитнеса в 144СОУ е доста читав и цената за едно посещение е 1.5лв. а карта за 15посещения е 17 или 20лв.
Има много лежанки, включително за долна част, 3-4 колела, сауна, солариум, душове. Има три скрипеца уреди за крака (женски)
А бе с две думи заличката е доста читава за тези 1.5лева. В Младост поне за мен това е най-удачната зала.
Утре съм свободен цял ден, ако имаш мерак казвай кога и до ходиме да кривиме железата.

е аз съм в диана бад и ходя да се раздвижвам 3 пъти седмично в Лйат -Мусагеница www.sports-light.com уредите са перфектни и най важното не е фрашкано с хора

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:Аз съм от Младост 3 и ходя да тренирам в 144СОУ, като решиш да ходиш на фитнес може да се обадиш.
Колега и аз съм съгласен да ходя в 144 понеже живея в 316 , но ако си сагласен това да става след работно време

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@madcap Питах за женски уреди защото и жената ще идва да похарчи някоя калория.
@One Братче малко ми идва далечко пък и цените са нечовешки - 5 лв. посещение ми идват в повече.
@dulag Май станахме 3-ма за сега и на мен ми е по-удобно след работно време.
@Даскала Ти даскале не съ покривай, а почвай да правиш графика - може да го направиш за 2 и за 3 пъти на седмица. Принципно за крака нищо не правя така че дели ги другите част и ще го обсъждаме.
@One Братче малко ми идва далечко пък и цените са нечовешки - 5 лв. посещение ми идват в повече.
@dulag Май станахме 3-ма за сега и на мен ми е по-удобно след работно време.
@Даскала Ти даскале не съ покривай, а почвай да правиш графика - може да го направиш за 2 и за 3 пъти на седмица. Принципно за крака нищо не правя така че дели ги другите част и ще го обсъждаме.
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Аз предлагам двуразови тренировки на принципа с "Фармахим - непобедим".
П.П. до 2001 г. в продължение на 7 г ходих 4~5 седмично. Наистина е хубаво, но само ако си сериозен.
Факт , но само ако имаш компания

Върни се в “ОФФ-Топик - други”