Въпросче към колегите русенци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Въпросче към колегите русенци
Едно бързо въпросче: в русе има ли мобилни камери (такива като в западна европа, монтирани в цивилни автомобили,които те заснемат когато си в нарушение(превишена скорост, неправилно изпреварване....))? Ето каква е случката: Днес ходих до метро Русе и след покупки реших да се пребирам че вече беше станало малко късничко а до Шумен имам не малко път. Излизам от метро правя си обратен завой и "мисля" да изляза на главния път за Разград, но хоп изненадкаааааа пътя в ремонт . Нищо лошо движението е пренасочено в едната лента, карам аз минавам отбивката всичко е затворено, няма възможност да се завие на дясно, няма и оказателни табели. Подминах моста (имах възможност да завия след него с цената на едно нарушение и да сляза на булевард ..... и на първото кръстовище обратен завой и вече пътя е ясен), но аз реших да не пресичам прясно начертаната непрекъсната жилта линия а да търся ясно обозначен път (ха мечти), по същата логика пропуснах и следващата отбивка за града, и след около 1 км виждам как пред мен един колега се отбива в "ляво" защото там има отбивка и прави обратен завой. Реших и аз да го последвам, поглеждам в огледалата виждам че един червен автомобил (не обърнах внимание на марката но мисля че беше мазда с русенска регистрация) ме застига пускам си мигача и свивам, а той след мен си спря започна нещо да ровичка в колата и се засмя. Викам на жената е сега вече изгорях. Трябваше да си продължа до дунав мост и там да си обърна.
Re: Въпросче към колегите русенци
Не са притистискай дишай спокойно... В Русе всичко е позволено докато не те хванат.. нали така рацери
прави така спокойно внимавай да не те хванат само.. Пък туй , че си стреснал някой шофьор хич да не ти дреме
:D:D .... дам..

Мдаааа дано да си прав NORX, че иначе трябва да се разкатавам по съдилища да обжалвам НП, е ако подлежи на обжалване.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
По принцип в Русе мобилните камери са във бели хлопели,а до колкото знам в Русе няма червена мазда патрулка (макар и цивилна) 

- joro-7
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AKL 1999
Няма от какво да се притесняваш-нарушенията по този участък са са сигурно стотици на ден,но организацията на движението на прословутия бул."България" е кошмарна-няма табели,указателните знаци всеки си ги мести както си иска,пътя поне от 15 години е непрекъснато в ремонт.Периодично се отварят буквално трапове от тежките камиони,а това е международен път-прави си сметката какво си мислят чужденците за нас още от първите си минути на наша територия.Отбиват движението в едната лента и докато другата стане готова ,предната е за такъв и става наливане на едни пари в нечии джобове.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
жълтата линия която не си пресякъл за да слезеш на булеварда не е проблем и се пресича многократно от бая народ.За нея никой не ти прави проблем даже ако има съвестен водач на МПС отсреща спира за да спре колоната и те пуска да си завиеш. Червена мазда тип патрулка...е такова животно няма в русе. А патрулка с камера има и от време на време стой на пътя Бяла Русе на края на правата с отбивка за село Екзарх Йосиф в посока от русе към бяла.Тя е бяла астра с голям надпис на предния капак "Видео наблюдение".
Върни се в “ОФФ-Топик - други”