Въпрос за регистрация в PayPal

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за регистрация в PayPal

Мнениеот saiman » Пон 11 май 2009 18:58

Престраших се и аз най-накрая да пазарувам от ибей , но имам няколко въпроса за регистрацията в пейпал. :|
1.Имам карта Маестро.Мога ли да се регистрирам с нея?
2.Къде се намира CSC кода?На моята карта няма нищо на гърба , както е описано в сайта.

:?: :?: :?:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Re: Въпрос за регистрация в PayPal

Мнениеот L&R » Пон 11 май 2009 19:01

ако искаш с дебитна май ти трябва виза електрон , иначе нищо сложно за 4 дни ти иде кода за картата от транзакцията и почваш да харчиш :lol:

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Пон 11 май 2009 19:04

благодаря за светкавичния отговор! :bowdown

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 11 май 2009 19:33

На мен кодът ми дойде веднага.. на СМС ;).
Картата е виртуална кредитна карта от ДСК.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 11 май 2009 20:16

Чети тук, всичко си пише. :wink:

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Пон 11 май 2009 21:39

Благодаря на всички.Утре отивам да си вадя виза електрон. :twisted:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 11 май 2009 21:40

потърси във форума има изписано за тия виза електрон, може и за банка да се ориентираш :wink:

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Сря 20 май 2009 16:07

Днес си получих картата и се юрнах да харча. mhihi Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).

Сега на баланс ми показва: -60 евро.Какво значи това?трябва ли да ходя утре да обръщам парите в банката и ако ги обърна , това -60 евро само ли ще се махне? :banghead:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 20 май 2009 16:50

saiman написа:Днес си получих картата и се юрнах да харча. mhihi Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).

Сега на баланс ми показва: -60 евро.Какво значи това?трябва ли да ходя утре да обръщам парите в банката и ако ги обърна , това -60 евро само ли ще се махне? :banghead:

къде си внесъл 140лв и каква карта имаш?

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Сря 20 май 2009 17:05

maxpayne написа:
saiman написа:Днес си получих картата и се юрнах да харча. mhihi Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).

В ЦКБ.Картата е Виза електрон

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 20 май 2009 17:11

Би трябвало само да си ги обърне от картата. Баланса в пейпал и баланса на сметката ти нямат нищо общо.
Възможно е точно тогава да се е прецакала връзката между пейпал и борика (или цкб, не знам точно как става номера), и да са оставили транзакцията за по-късно.. Виж след някой-друг час кво става и ако няма развитие пиши на съпорта на пейпал.

едит: сега гледам, ти вееднага след като си се регистрирал си тръгнал да харчиш, без да чакаш да ти одобрят картата.. Това става по описания на сайта ред, както и по темите из форума.

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Сря 20 май 2009 17:16

А дано да е така.

Благодаря за бързия отговор :drunk

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 20 май 2009 17:33

saiman написа:
maxpayne написа:

В ЦКБ.Картата е Виза електрон

С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам). За да ползавш картата трябва да минеш процес по верификация, както са ти отговорили и преди мен. Това представлява транзакция с малка сума, след което си проверяваш в банката извлечението по сметката и попълваш в пейпал. Сега не помня дали беше точната сума или един четирицифрен код (единия начин беше за mooneybookers). И след това си ползваш картата. Затова разумния избор е да си пуснеш и СМС известяване преди това - хем няма да чакаш известията хем ще следиш за неоторизиран достъп.

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Сря 27 май 2009 12:40

С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам).

Колега, причината(поне при мене) далеч не е тази... В една друга тема беше споменато, но пак да го кажем-ако действаш с кредитна карта винаги съществува възможността да изгориш с лимита, който банката ти е отпуснала(повярвай ми-нагледал съм се на такива случаи). А с електронката си внасяш в картата само толкова пари, колкото ще ти трябват да си платиш стоката(говорим за ebay)и съответно можеш да изгориш само с тая сума...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 27 май 2009 13:48

Lyubaka написа:
С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам).

Колега, причината(поне при мене) далеч не е тази... В една друга тема беше споменато, но пак да го кажем-ако действаш с кредитна карта винаги съществува възможността да изгориш с лимита, който банката ти е отпуснала(повярвай ми-нагледал съм се на такива случаи).

Доста ми е трудно да ти повярвам в случая. Вероятно говориш за разбити масиви на сс процесори, което няма нищо общо с конкретната ситуация и банките възстановяват цялата изразходвана сума (ако има такава) на всички картодържатели. Освен това тук става дума за плащане през пейпал, а не през някакъв мижав магазин. Отделно огромната част от продавачите в ибей искат адреса за доставка да е адреса на издадената карта. Също, при оспорена транзакция при несъответствие на двата адреса няма шанс просто да не спечелиш. Единственото неудобно е, че споровете отнемат понякога и по 2 месеца.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”