Разбиха ми колата - издирвам си музиката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Airis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Разбиха ми колата - издирвам си музиката

Мнениеот Airis » Сря 13 май 2009 15:34

В началото на празничните дни някой решил да си подари вълнуващи моменти на мой гръб. Харесал си на паркинга едно скромно возило на 17 години и поискал да види какво ще си намери вътре освен оставената детска седалка. Счупил стъклото на пасажерската врата, извадил тялото на сиди-то от гнездото му и за своя изненада открил, че панела седи в жабката - зарадвал се човека и го взел. Незнайно защо забравил съществена част на седалката - едно вързопче с кабели осигуряващо безпроблемно ползване на касетофончето.
Пускам историйката тук с надежда, че може някой колега случайно да попадне на тази находка. Сиди-то не е широкоразпространено в страната, няма внос и се набива на очи. Надали ще функционира нормално без преходният кабел, както и не трябва да се отваря/много е капризно/
Моделът: Delphi Grundig X350BT, сериен номер 013498905200128480
Представлява това: http://www.delphigrundig.com/index.php?id=248&L=1
Моля, ако някой случайно го мерне по заложните къщи или се опитат да му го пробутат да пише едно ЛС. Полицията даже няма да я споменавам каква работа са свършили - аз си искам музиката и съм готова да си я откупя.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Re: Разбиха ми колата - издирвам си музиката

Мнениеот quattro^^ » Сря 13 май 2009 20:57

шанса ти да си го получиш обратно според мен е еквивалентен с халеевата комета...ако ме разбираш...пий една студена вода и го забрави :wink:

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Сря 13 май 2009 21:10

сагласен сам с колегата кофти трапка е ама едва ли ще я намериш тия мангали са опасни за тия трябва да има :076:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 13 май 2009 21:28

Разходи се по заложните къщи. Друго не знам какво да те посъветвам :? и не храни надежди, че ще го намериш... то заминава в къщата минути след като ти е напуснало колата :(

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 13 май 2009 21:39

Оправията е следната:
Чаша студена вода (може и две).
Забрави за музиката, но запомни случката и "утре" когато станеш неволен свидетел на кражба (било то и на друг автомобил) - караш по каналния ред. А имено бой, бой, бой, бой и в канала.

mandala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mandala » Сря 13 май 2009 21:48

Споделям мнението, че е почти невъзможно да си го върнеш.
На мен ми се случи нещо подобно, което просто е извън всякаква логика.
Миналият месец разбиха и мойта кола и то задното стъкло. Изненадващо, бяха ми взели анцуга, с който ходя на треннировки. Освен това бяха отворили жабката и ми бяха взели калъфче с мокри кърпички, тефтерче за писане, химикал, иконка... също и класьорчето ми с 50 диска с музика, която си бях събирала с годините :cry:
Най-изненадващото е, че имах 2 лева, които НЕ бяха взели, както ми бяха оставили и касетофона...
По- озадачаващ грабеж не бях виждала... :shock

Потребителски аватар
Airis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Airis » Сря 13 май 2009 22:06

Обиколих познатите ми заложни къщи в квартала/Люлин 3,4/ - не стоя със скръстени ръце. Целта на поста ми е ако някой колега го види някъде - да се обади или поне да не го взима, че без кабела трудно ще си го сложи в колата. Тази машинка не е разпространена, не се внася в страната, няма сервиз който да обслужва ремонти по нея.
А що се отнася до боя, по-скоро бих извадила пушката - но това е друга тема за разговор. Студената вода предпочитам да я заменя със студена бира :lol:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 14 май 2009 1:21

Утре и аз, ще погледна в една, две заложни къщи в Люлин за които се сещам...

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 14 май 2009 2:04

Съжалявам колега! Ще си купиш по-хубава!
Преди малко станах свидетел на подобна свинщина :banghead: Седя в нас и си върша работа на компютъра и чувам някакво чупене на пластмаса... първо помислих че куче рови в боклука но продължи 5мин и излезнах на терасата. Поседях около минута и нищо.. прибрах се и пак почна... пак излезнах и в края на паркинга избягаха 3 долни наркомана :banghead: :rocketwhore :laser :censored: и се качиха в кола която не се виждаше от моята тераса... и така няколко колеги предполагам останаха без емблеми и лайсни.
Това се развива пред 809 блок и ул. гоце делчев пред новите кооперации на паркинга преди 30мин.

Да си купят лекарства и свещи с тия пари!!!!!!! :bishop

kokskok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokskok » Съб 16 май 2009 0:37

Къде в Люлин точно ? Аз пазя вечерно време на кооперативния и често по това време чувам някоя аларма да свирне, обаче докато стигна до някой блок те сигурно ще са си тръгнали.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”