болен съм направо . Момчета кажете какво да правя колата има каско само че е на името на баща ми каското е в булстрад мога ли аз да я закарам и да ми се платят щети те по колата . Ако някой може да ми каде точен отговор какво да правя и какви документи да нося Разбиха ми ключалката , да ги и гадовете !!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Разбиха ми ключалката , да ги и гадовете !!
Слизам неска доло и гледам колата с отворени стъкла сичките 4 викам ебахти гадовете после гледам нямам ключалка направо
болен съм направо . Момчета кажете какво да правя колата има каско само че е на името на баща ми каското е в булстрад мога ли аз да я закарам и да ми се платят щети те по колата . Ако някой може да ми каде точен отговор какво да правя и какви документи да нося 
болен съм направо . Момчета кажете какво да правя колата има каско само че е на името на баща ми каското е в булстрад мога ли аз да я закарам и да ми се платят щети те по колата . Ако някой може да ми каде точен отговор какво да правя и какви документи да нося - rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разбиха ми ключалката , да ги и гадовете !!
Няма проблем да я закараш ти.Никой не го интересува на кой е колата.Стария ми голф се водеше на майка ми и аз го карах по застрахователи когато се налагаше.
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Но сега ще ми платят щетата или ще я закарам в тяхен сервиз да го отремонтират 
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Това те ще ти кажат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”