Хора не е истина какво ми се случи на 31.10.2005...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Хора не е истина какво ми се случи на 31.10.2005...

Мнениеот Jerom » Вто 01 ное 2005 20:54

карам си аз в горубляне...майка ми и баща ми в колата(новото голфче) ...и тм дето е автопазара малко преди него де некъв с бус излиза от една уличка и ме засича буквално пред мен (карах с около 70) успях само да набия спирачки...тоя нешастник има 6 катастрофи и още има книжка кажете ми това държава ли е?!?!? :cry: :cry: :cry: от голфчето не става почти нищо така се навря под буса че...(спукана нафтова помпа,дюзите са откъснати,всичко що е отпред,ботуша е нагърчен като...)добре че се разминахме само с леки наранявания :( е баща ми има спукано ребро и гръдна кост а и вътрешни наранявания :( аз съм с разтеглени вратни сухожилия майка ми само малко натъртвания има :( лошото е че нямаше каско голфето ама майната му на него важно е че сме живи!!!

Последна промяна от Jerom на Пет 09 дек 2005 21:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 01 ное 2005 21:00

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 01 ное 2005 21:05

Много много неприятно преживяване за съжаление зачестиха темите за ПТП в форума :cry: . Щом сте живи и здрави майната им на ламарините ще си вземете по хубави. Оня гад няма ли гражданска?Написаха ли му акт?
Ей има хора които трябва по 6 месеца да карат курсове и на 3г. проверочен изпит да минават с начина си на поведение на пътя....потенциални убийци!
Вяко зло за добро гледай напред и това е...

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Хора не е истина какво ми се случи снощи...

Мнениеот Li4o » Вто 01 ное 2005 21:21

Jerom написа:..............
лошото е че нямаше каско голфето ама майната му на него важно е че сме живи!!!

Наистина най-важното е да няма пострадали!
Ако и двамата имате застраховка "Гражданска отговорност" и онзи е бил виновен - би трябвало да вземеш добри пари от застрахователите за повредите по колата. Разбира се на място трябва да дойде КАТ и да съставят протоколи за ПТП!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 01 ное 2005 21:22

Много неприятно...добре е че сте живи и здрави.От гражданската няма ли да ти дадат някой лев?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 01 ное 2005 21:27

Moа да кажа , че си извадил голям късмет. Еба ти тъпата държава и полиция. С;ед убийството на Кюлев пък направо се насраха / с извинение/ блокади ,задръствания , след дъжд качулка. направо тъпа държава и УПРАВЛЯВАЩИ

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 01 ное 2005 21:30

ами има гражданска тоя пендел в bulins...кат идва състави протокол оня имаше малко пиене в кръвта деебаааааааа селянинааааа ааааа сега съм с неква гадна шина на врата и съм подивял :evil: :evil: :evil: :evil: ако го фана сега го убивам на място!!!!!

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 01 ное 2005 22:00

Jerom написа:ами има гражданска тоя пендел в bulins...кат идва състави протокол оня имаше малко пиене в кръвта деебаааааааа селянинааааа ааааа сега съм с неква гадна шина на врата и съм подивял :evil: :evil: :evil: :evil: ако го фана сега го убивам на място!!!!!

А бе, тоя те е разсипал направо...
Иначе от Гражданската ще вземеш добри пари, но се обади на твоята застрахователна компания, за да не изпуснеш некой срок!

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 01 ное 2005 22:06

утре като свършим с ходенето по лекари (баща ми има кофти травми) дирекно се фащам и отивам да се разправям :( тоя човек баща ми...е нема такъв карък като него март се блъсна на орлов мост а сега му отиде новата количка :cry: :cry: :cry: ух а кво голфче беше :cry:

п.с я кажете къде да хода да ги търса тея от булинс там за гражданската на оня ПЕНДЕЛ

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Хора не е истина какво ми се случи снощи...

Мнениеот Sir T » Вто 01 ное 2005 23:08

Jerom написа: майната му на него важно е че сме живи!!!

важното е, че сте живи и отчасти здрави (няма сериозни наранявания) .. коли ще си купиш още, да си жив и здрав е по-важно!!

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Вто 01 ное 2005 23:46

Адски кофти работа. Дано скоро се оправите с баща ти. Според мен питай твоя застраховател къде трябва да отидеш. Опитах да потърся, ама за тия мутрьовци нищо конкретно не излиза. Мисля, че в офиса имам някакви адреси и ще ти ги пратя утре. Побързай, щото може скоро да им се обърка бизнеса.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 02 ное 2005 8:56

Гражданската нали покрива и НЕИМУЩЕСТВЕНИ вреди ? Питай какви медицински ще ти трябват ...

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Сря 02 ное 2005 9:32

Леле Ники, много съжалявам братле. Гадове като тоя с буса направо са за трепане, техната мамица. Един такъв джигит се напраска в Сироко-то на брат ми (Scirocco GT II му е ник-а) както си беше спрял да си купи цигари и му направи предна лява страна на терлък.
Добре поне, че сте живи и без сериозни (надявам се) травми.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Сря 02 ное 2005 9:51

"Булинс" е на бул "Джеймс Баучер" - срещу "Кемпински хотел Зографски " (леко на диагонал от него). За нараняванията взимай всякакви медицински документи, за да предявиш претенции за неимуществените вреди. Разбира се, трябва твоята кола, въпреки че няма каско, да отиде на оглед при застраховател, за да бъдат описани щетите. Мисля, че можеш да си избереш кой да ти направи огледа - не е задължително да е "Булинс", защото са заинтересована страна. Обикновено застрахователите се дърпат да правят огледи на коли, които не са застраховани при тях, но тази застрахователна компания, в която ти е твоята "Граждаска отговорност" не може да ти откаже, защото си им клиент. Може да трябва малко да ги почерпиш, но е в реда на нещата. Не знам как се държат "Булинс" в такива случаи - вероятно не са много склонни да плащат, но затова има съдилища. Ти се подготви с всичко. Дори да се наложи да почакаш, накрая ще трябва да платят. Успех!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 02 ное 2005 9:55

писах ти вече...много съжалявам....моя удар беше по-слаб като те чета...
значи взимайте всички документи за мед. разноски, рецепти, касови бележки, в протокола на КАТ имаш номера на неговата полица за ГО взимаш го и в Бул инс, трябва да ти правят оглед и те, защото в протокола на КАТ за ПТП е много малко и неточно описанието сигурно
ако имаш въпроси питай....мисля че срока да ги предупредиш за ПТП е 7 дни....ти нямаше каско нали....щото ако имаш е друга процедурата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”