Рацери и откога ги има??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Рацери и откога ги има??
Писах в едната тема но мисля 4е е хубаво да се отдели в нова. Я да ви питам млад съм и не съм имал книжка тогава(2006 я взех) ама някои има ли спомен? Преди да излязат на екран тия филми бързи и яростни и байкърбойз. Става дума за периода 2000-2001 помни ли някой имало ли е тук такива сабирания гоненици .... карания на една гума ...Умирали ли са толкова млади хора по улиците?... аз поне във Видин си спомням че се събираха 5 човека в неделя на едно летище,на което се събират и до днес. И то с разни жигулита лади и кадети и си правеха ташак с тях(и после се задърпваха до втори4ните суровини). А сега както в София само че през деня .... Стартове гонки кой бил дрифтаджия кой бил драг-аджия...Тия с ходните си мислят 4е карат реактивни самолети .... и тем подобни изпълнения..... И ТО СА СЕ МАЛОУМНИЦИ НА ПО 35-40 години, че има кретени дето и децата си возят в бараките си .... БАХТИИИ БЕЗМОЗЪЧНИТЕ СА
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Рацери и откога ги има??
Да имаше ги .. но колите им ги нямаше 
Тогава бяха малко.. можеш да разгледаш в тунинг.бг ..
на ORTIZ субаруто.. стелта и така..
иначе специално за Бургас.. имаше организирани такива на безопасни места (не мога да намеря клиповете
)
но да.. имало ги е .. просто сега смелите са повече

Тогава бяха малко.. можеш да разгледаш в тунинг.бг ..
на ORTIZ субаруто.. стелта и така..
иначе специално за Бургас.. имаше организирани такива на безопасни места (не мога да намеря клиповете

но да.. имало ги е .. просто сега смелите са повече
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
в бургас ги имаше отдавна само дето сега са повече глупави хлапенца дето куцо и сакато взело на баща си "самолета" и ходи се трепе.моята позиция-твърдо против НЕорганизираните състезания
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
MilenVD написа:Писах в едната тема но мисля 4е е хубаво да се отдели в нова. Я да ви питам млад съм и не съм имал книжка тогава(2006 я взех) ама някои има ли спомен? Преди да излязат на екран тия филми бързи и яростни и байкърбойз. Става дума за периода 2000-2001 помни ли някой имало ли е тук такива сабирания гоненици .... карания на една гума ...Умирали ли са толкова млади хора по улиците?... аз поне във Видин си спомням че се събираха 5 човека в неделя на едно летище,на което се събират и до днес. И то с разни жигулита лади и кадети и си правеха ташак с тях(и после се задърпваха до втори4ните суровини). А сега както в София само че през деня .... Стартове гонки кой бил дрифтаджия кой бил драг-аджия...Тия с ходните си мислят 4е карат реактивни самолети .... и тем подобни изпълнения..... И ТО СА СЕ МАЛОУМНИЦИ НА ПО 35-40 години, че има кретени дето и децата си возят в бараките си .... БАХТИИИ БЕЗМОЗЪЧНИТЕ СА
Винаги са си били на летището.. Имаше един момент в който не се събираха.. Но пак се събират..
Няма оправия..
тоя додж стелта не беше ли известен кам 2003 мисля в софия и там някви гонки с една е55 АМГ и едно порше 996 турбо...
бе се тая да се трепят ...аз си строших колата дет оби4ах от една такава простотия .... ма добре че мина само с огъната ламарина , но пък ми дойде акъла хахаха което си е жива печалба ++++
Така че от една страна ги разбирам че искат да раздават газ ама от друга страна не го правят на мястото дето тряя.
бе се тая да се трепят ...аз си строших колата дет оби4ах от една такава простотия .... ма добре че мина само с огъната ламарина , но пък ми дойде акъла хахаха което си е жива печалба ++++
Така че от една страна ги разбирам че искат да раздават газ ама от друга страна не го правят на мястото дето тряя.
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
за мене лично трябва да има обезпасени места кадето могат да се трепят на воля поне да няма невини жертви не ,че аз карам бавно но се саобразявам каде карам или поне така си мисля 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
айде стига толкова
1 тема за дрАпки стига
и без това и тя е на кантара
1 тема за дрАпки стига
и без това и тя е на кантара
Върни се в “ОФФ-Топик - други”