Вчера на паркинга на метрото на Обеля-1 ми обраха колата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера на паркинга на метрото на Обеля-1 ми обраха колата
Бях паркирал за около 5 часа и като се върнах я намерих отворена с деактивирана аларма - имам централно заключване. Липсват една голяма чанта с инструменти и куфар също с инструменти + мр3 трансмитер+флашка и други неща. Притеснява ме как са деактивирали алармата и дали да сменя кода - не знам как става това. Алармата е доста стара /както и колата/ - Sun I. Колата има пълно автокаско и я държа на платен паркинг. Публикувам тази тема най-вече да помогна на хората, които паркират там да внимават - аз паркирах за 3-ти път тази година там.
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вчера на паркинга на метрото на Обеля-1 ми обраха колата
Съжалявам за това, което ти се е случило!
Аз също понякога спирам там, ама за малко. Там има едни момчета, дето продават дюнери и е доста посещавано място за бързо ядене. И понякога контингента, който се изсипва да яде е "меко" казано крими... И изобщо не ме учудва какво е станало.
За твое успокоение, можеш да си смениш алармата, ама това такива не ги спира.
Просто друг път не я оставяй там. Ако ти се налага за повече, влез навътре към Обеля 2 частта, посока Т-Маркет и потърси, там има 1-2 платени паркинга и я оставяй там.

Аз също понякога спирам там, ама за малко. Там има едни момчета, дето продават дюнери и е доста посещавано място за бързо ядене. И понякога контингента, който се изсипва да яде е "меко" казано крими... И изобщо не ме учудва какво е станало.
За твое успокоение, можеш да си смениш алармата, ама това такива не ги спира.
Просто друг път не я оставяй там. Ако ти се налага за повече, влез навътре към Обеля 2 частта, посока Т-Маркет и потърси, там има 1-2 платени паркинга и я оставяй там.
- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всъщност бях паркирал на страната на метрото от към Обеля 1 - на големия паркинг - там доста коли спират и ми се видя малко пусто ама...
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
поначало алармата не е гигантска спънка, но както всичко останало и тук има степени на сложност.
сън1 е за най първо ниво леваци.
колкото по добра и съвременна аларма имаш, толкова повече се оскъпява нужното оборудване за преодоляването й. ерго, толкова повече аматьори елиминираш. про-тата не се занимават с дребни неща, като нашите кокали, така, че се самоелиминират автоматично...
тука вече иде ред на замислянето за смисъла от по добра аларма.
не само да търсиме евтинджос, за пред застрахователите.
колкото по добра и съвременна аларма имаш, толкова повече се оскъпява нужното оборудване за преодоляването й. ерго, толкова повече аматьори елиминираш. про-тата не се занимават с дребни неща, като нашите кокали, така, че се самоелиминират автоматично...
тука вече иде ред на замислянето за смисъла от по добра аларма.

- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:поначало алармата не е гигантска спънка, но както всичко останало и тук има степени на сложност.
тука вече иде ред на замислянето за смисъла от по добра аларма.![]()
![]()
Забрави само емотикона "

За пореден път ме вкарваш в размисъл, който ще ескалира до поредното ми посещение при теб в някой бъдещ момент...

- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря за съвета за по-добра аларма - ще се разровя из форума за някое читаво сервизче 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Няма нужда да ровиш. Просто се свържи с @vaskoto1 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от vaskoto1 на Сря 03 юни 2009 20:57, променено общо 1 път.
Причина: ама ше те плескам тебе!
Причина: ама ше те плескам тебе!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
и като имаш хубава аларма, те просто ти чупят прозореца...същите тези наркоманчета, с ниско ниво на технически познания

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:и като имаш хубава аларма, те просто ти чупят прозореца...същите тези наркоманчета, с ниско ниво на технически познания![]()
затова най добре не оставяй скъпи неща в колата
Ако става въпрос за двата паркинга,единия от към Обеля 1((в случая този, където си бил ти)) и другия към Обеля2,точно на изходите на метрото мисля че и от двете страни има камери,които са насочени точно натам
- mickoff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
break написа:Ако става въпрос за двата паркинга,единия от към Обеля 1((в случая този, където си бил ти)) и другия към Обеля2,точно на изходите на метрото мисля че и от двете страни има камери,които са насочени точно натам
бях паркирал доста далеч от самият вход за метрото /може би и в това е проблема/, но ще мина да погледна къде са намират камерите и какъв им е обхвата
ilkomuhata написа:Pichaga написа:и като имаш хубава аларма, те просто ти чупят прозореца...същите тези наркоманчета, с ниско ниво на технически познания![]()
затова най добре не оставяй скъпи неща в колата
Дори и хляб не оставяй,камо ли някой петак по джобовете.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Камерите, доколкото съм забелязал следят самите входове на метрото, а не паркингите, но все пак провери
На паркинга откъм Обеля1 става голяма навалица от коли от близките села, плюс колите на по-мързеливите субекти от квартала. Сутрин и вечер има голям пътникопоток, но 12-16 часа няма, кой да напсуваш и респективно се краде без никакви притеснения, пък и точно до метрото има цигански катун, който постепенно изселват, но все още правят проблеми
За наркомански кражби на инструменти и боклуци от жабката хубавата аларма е решението, ако решат да ти я вдигат нищо не помага (на един приятел му задигнаха калибрата с платформа)

На паркинга откъм Обеля1 става голяма навалица от коли от близките села, плюс колите на по-мързеливите субекти от квартала. Сутрин и вечер има голям пътникопоток, но 12-16 часа няма, кой да напсуваш и респективно се краде без никакви притеснения, пък и точно до метрото има цигански катун, който постепенно изселват, но все още правят проблеми

За наркомански кражби на инструменти и боклуци от жабката хубавата аларма е решението, ако решат да ти я вдигат нищо не помага (на един приятел му задигнаха калибрата с платформа)
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
обемни датчици му е майката 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”