Търся адреси на магазини за китари.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Търся адреси на магазини за китари.
Ще се налага да правя подарък и ще се наложи да обиколя и да избера една.Ако може да ми каже някой къде мога да проверя в Пловдив или София.Също така ще има и усилвател някакъв.може и втора употреба.Мерси предварително.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Сещам се за 2 магазина в Пловдив. Единия е на Заимов отдясно в посока енергото малко след банка ДСК. Мисля, че точния адрес е ул. "Хр. Г. Данов" 10. Не можеш да го пропуснеш - лесно забележим е. Другия се намира на кръстовището на понеделник пазара, където е широкия паркинг в началото на стария град, идваш от "Св. Петка", на паркинга завиваш вдясно и веднага вдясно има пак едно такова широко пространство, на което обикновено има спряли много коли. Ще видиш малко магазинче с бяла дограма - мисля, че няма никаква реклама отпред. Хаха, ако това може да те ориентира - има лепенка на ТЕРАЗИНИ СОТ. Собственика ми е приятел, казва се Иван, продава всякакви инструменти нови и втора употреба, продава и на лизинг. Извинявам се, ако не мога да те ориентирам добре, ама не успях да кача карта.
Последна промяна от anger на Вто 07 фев 2006 16:00, променено общо 1 път.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”