"Майстори"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

"Майстори"

Мнениеот didodi » Чет 06 апр 2006 9:40

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=17991 Омръзнами от некъдърници баси , и вече съм обеден че колкото е по-голям сервиза толкова повече пари взимат за толкова по-малко свършена работа :!: За бога братя , неходете в този сервиз !
смятам след като си настроя помпата при един дърт майстор на нафтови помпи в едно близко селце , да ида и да им проведа един инстуктаж по реглаж и настройване на оборотите на мотор AAZ , естествено срещу скромно възнаграждение :twisted:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 06 апр 2006 9:47

За реглаж на помпи за дизел си търсиш добър майстор за ГНП и не се занимаваш с общи сервизи :!:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 06 апр 2006 9:58

Дам, прочетох и другата тема. Не карам дизел засега и нямам кои знае какви познания в тази област, но съвета ми е мноооого внимателно да подбираш майстора за ГНП . Общо взето един на хиляда действително разбира. Дано оправиш проблема по-бързо и безболезнено, колега! 8)

Потребителски аватар
didodi
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 06 апр 2006 10:25

До сега на никой не съм давал да се докосне даже до помпата , защото колата вървеше прекрасно и гореше що годе нормално , но направих грешката да се доверя на "най-добрия" сервиз на ауди в града :banghead: Както е казвал и преди колегата Westland : "неходете по майстори" направете си я сами :idea:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 апр 2006 12:11

didodi написа:Както е казвал и преди колегата Westland : "неходете по майстори" направете си я сами :idea:

То и аз го казвам това ама кой ли ме слуша :roll:

Потребителски аватар
GAD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GAD » Чет 06 апр 2006 13:43

Привет! Моля те, разкажи ми повече за вдигането на обороти без да натискаш газта... Справи ли се с проблема? Напоследък и моята ПОЛО 1.9 Д от време на време го прави този номер и не мога да разбера защо...

Успех! :)

Потребителски аватар
didodi
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 06 апр 2006 17:17

:bananarock Проблема е решен . Просто отидох при верния чичка , който погледна и веднага разбра точно къде са се осрали "майсторите" и за към 15-тина ми оправи проблема , като ми закова оборотите право на 920 :wink: А през цялото това време ми дръпна една съкратена версия на "какво се случва под къпака на твоята кола" И в крайна сметка се оказа че онзи симпатяга от Ауди сервиза от възможните 5 болта при които 2 не се барат в никакъв случей е врътнал баш този който нетрябва :lol: А ме обеждаваше дълго и продължително че си е всършил работата :kiss my ass Ако на някой му потрябва верен майстор на дизелови помпи : 0888701430 - Косйо с.Марково на 5 км от Пловдив.

kismet
Автомобил:
Двигател:

Re: "Майстори"

Мнениеот kismet » Нед 14 юни 2009 20:24

Ето това търсех номер и име на маистор който разбира от това, в Пловдив. Благодаря колега !

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 15 юни 2009 9:17

Темата е от преди 3 години, шанса да намериш някой на тоя телефон е минимален :!:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 15 юни 2009 10:18

На телефона може и да не намери, ама ако отскочи до Марково и пита за Косьо майстора за коли- знаеш как е в малките населени места- винаги ще го опътят ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”