Да и за го видях това сутринта и се ядосах ама кво да са праи.
Дано да не решат и торентите да ги направят платени или аренабг.ком да не направи като дата.бг щото става страшно.
Попринцип не ме бърка много щото уж си имам всчико, което ми трябва, но винаги се досещам за някоя малка и много полеезна програмка и като реша да си изтегля и почвам да се нервирам, че няма от къде. Ей оня ден си преинсталирах уиндолса и затрих всичките малки и полезни програмки, които си бях дръпнал с идеята пак да ги изтегля ама уви.
Надявам се тука ще си помагаме, ако някой има проблеми с намирането на даден софтуер.
П.С друг е въпроса, че на въпросния сървър има и доста фриуер програмки и не виждам какъв е проблема с тяхното разпространяване.
До колкото съм информиран интернет провайдерите си плащат за да имат доспът техните абонати до съответните "фрии"сървъри, така че постъпката на дата.бг според мен необоснована и може породена от тяхната алчност.
Затова апелрам никой да не плаща на тези нещастници по 2лв. на месец за да се осъзнаят. Ако някой търси даден софтуер да се обажда аз ще помагам, ако го имам.