искам да си направя дискове само с черно и
Рап..Хип Хоп... РендБ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Рап..Хип Хоп... РендБ..
Здравейте колеги,
предимно уличен американски рап...хип хоп и РендБ диск
че скоро
ще слагам музика
и искам да съм подготвен
пък в нета не намирам нищо конктретно.. предложете ако можете изпълнители ..или място от където да свалям ..ще съм ВИ благодарен адски многооо
мерси и без аварийно каране 
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Това мисля, че ще ти хареса
Този албум е много як, аз лично го имам
Песните можеш да си ги свалиш от ТУК
както и още много други.
Песните можеш да си ги свалиш от ТУК
-
Yaboru
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KC & JOJO, DRU HILL, BARRY WHITE - това, ако си решил да се натискаш с някоя съученичка в кокалата (макар че Бари Уайт, не е за всички кифли - само за маковите е
)
Колкото до всекидневното "черно" - най-добре е да си изтеглиш стотина албума на различни изпълнители и си запиши песните, които ти харесват. Защото и от рап до рап разликата е огромна. Може да предпочетеш някой олд скул или нещо по-модерно/комерсиално.
Аз лично бих си записал Sugarhill Gang, Run DMC, MC Hammer, B.G. The Prince of Rap, Wu-Tang Clan, Mobb Deep, Def Squad и задължително SNAP!
Колкото до всекидневното "черно" - най-добре е да си изтеглиш стотина албума на различни изпълнители и си запиши песните, които ти харесват. Защото и от рап до рап разликата е огромна. Може да предпочетеш някой олд скул или нещо по-модерно/комерсиално.
Аз лично бих си записал Sugarhill Gang, Run DMC, MC Hammer, B.G. The Prince of Rap, Wu-Tang Clan, Mobb Deep, Def Squad и задължително SNAP!
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Re: Рап..Хип Хоп... РендБ..
Wu-Tang Clan™ и примерно Busta Rhymes™
!!! Това са ми "favourite" иначе ако се почне 2pac,Cypress,KRS One,Heltah Skeltah,Public enemy и т.н. абе много са наистина...но ще ти дам едно съветче как да хванеш началото от някаде...влизаш тук http://zamunda.net/browse.php пишеш "Rap" в търсачката и почваш да сваляш...и най-вероятно 70-80% от свалената музика ще е "mix"-ната демек=> всякакви изпълнители от А до Я в един албум...и така намираш всяко едно име в рапа и после с конкретното име си сваляш музика пак от линка...малко трудно обяснявам
ама се надявам да си ме разбрал...
Но ще има да послушаш стабилно...

!!! Това са ми "favourite" иначе ако се почне 2pac,Cypress,KRS One,Heltah Skeltah,Public enemy и т.н. абе много са наистина...но ще ти дам едно съветче как да хванеш началото от някаде...влизаш тук http://zamunda.net/browse.php пишеш "Rap" в търсачката и почваш да сваляш...и най-вероятно 70-80% от свалената музика ще е "mix"-ната демек=> всякакви изпълнители от А до Я в един албум...и така намираш всяко едно име в рапа и после с конкретното име си сваляш музика пак от линка...малко трудно обяснявам
ама се надявам да си ме разбрал...
Но ще има да послушаш стабилно...

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Рап..Хип Хоп... РендБ..
Rakarov, темата е от 2007-ма 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”