Да се оплача
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- milen_79
- Автомобил:
- Двигател:
Да се оплача
Та както винаги та и този път си заредих бенц на ЛУКОЙЛ-на басеина на цесекато.Да ама този път не беше как трябва кат си тръгнах.На следващата сутрин а да запаля ама :f_ckyou: Та какво си мислите-ВОДА В БЕНЗИНА АМА ЯКО.Мали разправии, дърпаници,спирт за горене в резервара да изкара водата.............Та кажете сега каде остана да зареждаме в тая скапана държава 

има оправия,ама си е игра и разправия.
Преди почти 2 години заредих веднъж на темпо на южния парк и си е@а мамата - не ще да пали, няма миризма на бензин, а навън зима, януари - класика. взехме малко бензин и дадохме за проба в лабораторията по комисия колтрол на горивата - имаше и малко бензин - така казаха хората. с копие от експертизата (не подадох официално оплакване, което щеше да доведе до проверка от страна на комисията по станциите на фирмата) отидох в централния офис на темпо и стана мътна и кървава. отначало обясних какво ми се е случило, а те се развикаха, излезе някакъв си мениджър и взе да ми държи тон - ядосаха ме, като се развилнях - шоу, с полиция ме плашиха, охрана дойде, и като му хвърлих копието от пробите - насраха се - извинения, обещания, мили думи.
източиха ми резервоара, компенсираха ме с пари за пълен резервоар и за нов акумулатор,че от опити да запали моя беше сдухал, и пак мили думи и извинения.
КАПУТИ И МИЗЕРНИЦИ, ама си е разправия.
аз си търся правата и те съветвам и подкрепям да не ги оставяш така нещата - докато си траем, ще е така, а в същото време разни комисийки взимат заплати от нашите данъци и не си вършат работата.
Успех
Преди почти 2 години заредих веднъж на темпо на южния парк и си е@а мамата - не ще да пали, няма миризма на бензин, а навън зима, януари - класика. взехме малко бензин и дадохме за проба в лабораторията по комисия колтрол на горивата - имаше и малко бензин - така казаха хората. с копие от експертизата (не подадох официално оплакване, което щеше да доведе до проверка от страна на комисията по станциите на фирмата) отидох в централния офис на темпо и стана мътна и кървава. отначало обясних какво ми се е случило, а те се развикаха, излезе някакъв си мениджър и взе да ми държи тон - ядосаха ме, като се развилнях - шоу, с полиция ме плашиха, охрана дойде, и като му хвърлих копието от пробите - насраха се - извинения, обещания, мили думи.
източиха ми резервоара, компенсираха ме с пари за пълен резервоар и за нов акумулатор,че от опити да запали моя беше сдухал, и пак мили думи и извинения.
КАПУТИ И МИЗЕРНИЦИ, ама си е разправия.
аз си търся правата и те съветвам и подкрепям да не ги оставяш така нещата - докато си траем, ще е така, а в същото време разни комисийки взимат заплати от нашите данъци и не си вършат работата.
Успех
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Да мрът, търсете си правата до дупка, а ако нещо не е наред никога не зареждайте от същата верига, независимо на кого е вината.Нормално е когато услугата не си струва цената, да спреш да я ползваш, това е най-малкото наказание
Не понасям муден персонал, стоя на касата и ЧАКАМ да си платя, а тия зад касата се туткат и пет пари не дават, това е редовен номер на ОМВ-тата в Русе.Не пълня от там, не ги понасям тия мърди, все едно умишлено ги избират такива.

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
прав си,то и в София е така мързи ги да гледат,а и само досаждат тея измислени промоцииNovobranecGT написа:Да мрът, търсете си правата до дупка, а ако нещо не е наред никога не зареждайте от същата верига, независимо на кого е вината.Нормално е когато услугата не си струва цената, да спреш да я ползваш, това е най-малкото наказаниеНе понасям муден персонал, стоя на касата и ЧАКАМ да си платя, а тия зад касата се туткат и пет пари не дават, това е редовен номер на ОМВ-тата в Русе.Не пълня от там, не ги понасям тия мърди, все едно умишлено ги избират такива.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм аз предпочитам сам да си наливам бензина, помпам гумите и чистя стъклата... е случва се ( макар и рядко ) и да ме изпреварят от персонала и те да ми налеят бензин
. Но наистина... почти на всички бензиностанции плащането отнема повече време от зареждането на колата... на едната каса 3-4 човека на опашката а на другата седи някой, бърка си в носа, чеше мъдата и чака просветление свише...
Та за момента съм си харесал една бензиностанция в квартала и горе долу съм доволен от разхода - успявам да го задържа около 10-12/100. Става въпрос за ОМВ-то до спирката на 43-ти блок в Младост. От там зареждам Н95 и за сега ( да чукна на дърво ) няма оплаквания.

Та за момента съм си харесал една бензиностанция в квартала и горе долу съм доволен от разхода - успявам да го задържа около 10-12/100. Става въпрос за ОМВ-то до спирката на 43-ти блок в Младост. От там зареждам Н95 и за сега ( да чукна на дърво ) няма оплаквания.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Е аз обикновено като пълня винаги закъснявам или бързам за някъде и ми се губи темпото.Оставям колата да я пълнят, като преди това съм видял с очите си че е хванал правилния шланг и после се втурвам да плащам.Това е най-бързия вариант, но зад касата на ОМВ винаги има две кляфки дето гледат нещо под тезгяха и си шушукат, а аз стоя с минути и чакам да им дам някаква си банкнота и да изчезна.Плюс това не вземам и фактури 

И аз съм подавала жалбата, до Главна дирекция по контрол на качеството на течните горива за един служебен автомобил...това беше миналата година и не си спомням какво стана накрая... Направиха проверка... но дали ги глобили...незнам!!! Некачественото гориво беше от бензиностанция на Екопетролиум ООД – бул. Шипченски проход № 65, (безоловно гориво 95 exclusive). След пропътувани около 150 километра, в сервиз установиха, че автомобилът не се движи поради изгоряла бензинова помпа, вследствие на некачествено гориво (по техническа преценка). Течността, която беше източена от резервоара около 40 литра обем, нямяше миризма на бензин, а сравнявайки цвета с мострите изложени на бензиностанцията, беше значително по-светла и бистра течност.
От бензиностанцията Екопетролиум и офиса на фирмата, който се намира в съседство обясниха, че за горивото продавано през този ден имат сертификат и не е възможно да е по-различно от това, което те са сложили като мостра.
От бензиностанцията Екопетролиум и офиса на фирмата, който се намира в съседство обясниха, че за горивото продавано през този ден имат сертификат и не е възможно да е по-различно от това, което те са сложили като мостра.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”