Става въпрос за следната обява:
viewtopic.php?f=30&t=151016
Писахме си няколко лични с "колегата" и се разбрахме да се чуем да се разберем да отида да видя прословутия нож. Бях го помолил в едното лично ако може да го задържи (ножа), да отида да го видя и ако ми хареса да го взема.
На другия ден му звъня и говорим да се видим на другия ден и "колегата" ме уверява "че ми бил запазил ножа" да не съм се притеснявал.
Разбирам се той да звънне на другия ден да се разберем да се видим вече. Да обаче не се обажда.
Писах му едно лично да го питам кво праим, писах му и в темата, ни вест ни кост.
Днес чета, че прословутия нож е продаден вече.
Еми извинявай "колега" но това са абсолютно пу*кински изпълнения! Мисля, че тук сме се събрали големи и разбрани хора и по-важното е, че сме се събрали, за да си помагаме!
Не съм умрял за кирливия ти нож. Такива под път и над път. Просто ме издразни отношението ти!
Вдигни телефона или напиши едно лично и ми кажи, че имаш други планове, нито щи се сърдя, нито нищо. Но при положение, че сме говорили и ти се криеш като мишка, не знам.
В крайна сметка ти си знаеш. Да си жив и здрав, просто явно в този форум колкото са свестните, толкова са и такива като тебе - "сериозните"