1.Имам карта Маестро.Мога ли да се регистрирам с нея?
2.Къде се намира CSC кода?На моята карта няма нищо на гърба , както е описано в сайта.

saiman написа:Днес си получих картата и се юрнах да харча.Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).
Сега на баланс ми показва: -60 евро.Какво значи това?трябва ли да ходя утре да обръщам парите в банката и ако ги обърна , това -60 евро само ли ще се махне?
maxpayne написа:saiman написа:Днес си получих картата и се юрнах да харча.Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).
Сега на баланс ми показва: -60 евро.Какво значи това?трябва ли да ходя утре да обръщам парите в банката и ако ги обърна , това -60 евро само ли ще се махне?
къде си внесъл 140лв и каква карта имаш?
saiman написа:maxpayne написа:saiman написа:Днес си получих картата и се юрнах да харча.Регистрирах се в Пейпал , но на баланс на сметката ми даде 0 евро(аз внесох 140 лв ,и май това ми е грешката).Въпреки това купих две неща на обща стойност ~60 euro(мислех си , че само ще си обърне парите).
къде си внесъл 140лв и каква карта имаш?
В ЦКБ.Картата е Виза електрон
С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам).
Lyubaka написа:С тая виза електрон не знам защо си губите времето, вместо да си извадите нормална сс ма както и да е (заради едни 40лв предполагам).
Колега, причината(поне при мене) далеч не е тази... В една друга тема беше споменато, но пак да го кажем-ако действаш с кредитна карта винаги съществува възможността да изгориш с лимита, който банката ти е отпуснала(повярвай ми-нагледал съм се на такива случаи).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта