шофьорски курсове -препорьчайте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
шофьорски курсове -препорьчайте
здравейте колеги жената иска да се записва да кара шофьорски курсове но незнаем кьде ,бяхме се ориантирали кьм василеви но се разколебахме защото има много негативни отзиви за тях,мисьлта ми е можете ли да ми препорьчате фирма -инструктор който спокойно да обяснява и повьзможност да се кормува на венто или голф3.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: шофьорски курсове -препорьчайте
Колега,кой те е излъгал за Василеви?Аз съм карал при тях,жената е била при тях.То зависи при кой си.Силно ти ги препоръчвам ще останеш доволен.Щом ще кара женати,обади им се,и ще искаш да караш при сестрата на Владо,или при мъжа и.Като се свържеш с един от двамата,им казваш,че Росен на Гери мъжа те праща и няма да имаш проблеми.Успех
ПП.Пропуснах да спомена,че аз съм карал при основателя на школата,още не бяха Василеви.
ПП.Пропуснах да спомена,че аз съм карал при основателя на школата,още не бяха Василеви.
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
rosen79 написа:Колега,кой те е излъгал за Василеви?Аз съм карал при тях,жената е била при тях.То зависи при кой си.Силно ти ги препоръчвам ще останеш доволен.Щом ще кара женати,обади им се,и ще искаш да караш при сестрата на Владо,или при мъжа и.Като се свържеш с един от двамата,им казваш,че Росен на Гери мъжа те праща и няма да имаш проблеми.Успех
така чета из нета ,но щом не е така ок,благодаря
- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жената кара в Студентски град, бл. 30. Фирмата е Милена-90. Много е доволна - има обучение за листовките(10 дена вечер) и после кормуване 30 и няколко часа. Има вътрешни изпити за листовки и 2 вътрешни изпита за кормуване. Инструктора е Валери Грозданов - не вика изобщо и обяснява супер. А колата, която кара е Chevrolet Aveo. Поне там наистина те учат да караш, а не като в повечето школи да отбиват номера.
Успех
Успех

3. Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете, или проверявайте в темата FAQ в Основен раздел.
viewtopic.php?f=59&t=26382
Върни се в “ОФФ-Топик - други”