Абе мисля си аз, преди време, а и постоянно гледам.....някой жени на мой приятели толкова тъпи и смешни ми се струват.......
Примерно седим си лафим си и по едно време като почнат да говорят - Ние двамата с Пухчо........или ние сме незабравима ученическа любов с Мечо..........ние направихме това ние унова..................и такива работи.........ей добре че нямам такава жена , как мразя само лигавщините........и винаги в множествено число говорят.........тия жени нямат ли собствено аз......нямат ли сигурност за нещо че те са направили.......абе въобще само аз ли се дразня на лигавщини..... и на този начин на изказ.......
Лигави Жени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
musura написа:Смятай колко лигаво си говорим със съпругата ми, щом жената на мой приятел скоро ме попита "Ама ти наистина ли я биеш?"![]()
![]()
Еее, ама то тва е част от тайнството на брака

да ви припомя разказа на великия Елин Пелин "Невеста Нена"
Разказът си струва, но ако мноооого ви мързи, вижте само последните две реплики.

- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ситуации в който наистина не е удачно да се лигавиш с приятелят си.... Това са моментите в които е с приятелите си- виждала съм момче да отнася доста подигравки заради такова нещо...което въобще не е приятно don't worry Но в крайна сметка, най- важното е ТИ как се чувстваш най-добре, а за ДРУГИТЕ- 

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Шампионе нещо ми се струва, че плащаш "Данък обществено мнение"![]()
А и за колата може да се каже същото.
Просто не ми е приятно, това е.

А за колата можем да поспорим.

От два три дни шофьорската седалка ми е счупена.....просто не е направена за мъже.......огледалцата да не забравяме....пък аз конта не съм, не съм и гей......та кой квото ще да ми казва Полото си е женска кола и това е.

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
ето и едно истинско мъжко държане
http://www.metacafe.com/watch/74818/video/R/CFD_1000/
пънко нема а зайдееее
http://www.metacafe.com/watch/74818/video/R/CFD_1000/
пънко нема а зайдееее
Върни се в “ОФФ-Топик - други”