L&R написа:След като преди малко ме рекетираха прилично ми се поиска и аз да имам такъв ударен ден...поне букета впечатли ама отиде 1 куверт![]()
![]()
musura написа:оФчаров е един голям овчар, ако питате мен.
Няма друг такъв министър на икономиката. Просто не е истина.
Сещате ли се, как се договаряше с Лук Ойл да не вдигат цените на бензина. Това е все едно да дойде при някой от вас и да му каже - "Пич, неможе да работиш за 2 бона, ще трябва за 500 лева, че да има и за гладните роми"! Сега пък било "нагло" топлофикациите да вдигат цените точно зимата ?! (а кога, лятото ли?) и за капак - днеска показна акция, защото дъртия комунист, неможе да се представи, че и някой друг освен БКП, ще печели.
Като е такъв голям пич- да отиде той да мръзне на минус 10 градуса да продава цветя, да го таковат мана*ите.
Някой хора още не са осъзнали, че има едно нещо, наречено "пазарна икономика" и "демокрация" - демек, ако не ти е изгодно, не купуваш - не продавача диктува цената, а ПАЗАРА - който е съвкупност от всички субекти, присъстващи на него.
Всички тези безумни акции се правят, за да може комунистите да позамажат малко очите на гладните пенсионери, които пък на следващите избори ще са, 1-во по-малко и 2-ро - поне полвината няма да гласуват за БКП.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта