Колега, ела при мен. Виж тук:
www.tzarevo-hotel.comКато обзавеждане има всичко, каквото имаш у Вас. На барбекюто съм сложил миячна машина, за да може след вечерите само да се бутнат чиниите вътре и жените да не се занимават с глупости. На двора има и хладилник с бира, на цената на склада-0.75лв. Също и много готина кафе машинка, страхотно кафе прави. Подходящо е за семейства с деца. Интернет долу на барбекюто, ваерлес в къщата. Въдици, мрежи-колкото искаш. А, да не забравя, Тази година съм купил и лодка пластмасова, с нов мотор Ямаха, както и колесар. Да ходите на разходка по Велека или Караагач. Към тях съм взел и една Лада, да дърпа колесаря. Ако си след 20 авг, тогава и аз съм в Бг. Ще ми бъде приятно да се запозная с хора от форума.
Но незнам как е с резервациите. По принцип около краят на май е вече почти запълнено. Питай съпругата ми, там в сайта има телефон.
И още нещо, аз съм единственият хотел с една звезда в околията. Да не се разочароваш, че няма да можеш да се хвалиш в колко звезден хотел си бил
Ако случайно се откажеш, мини покрай вкъщи, изпий една бира, виж условията за догодина. И още нещо, графика за догодина почва да се запълва.
Цените за всеки сезон се определят около Коледа, след допитване до почиващи при нас. Вече две години не са мръднали, какво да се прави-Криза!
Поздрави от Нигерия