zaro написа:А Даскале не знам дали си виждал като тръгнеш от перник за софия през планината и след Мошино срещу входа на мината някаде има една отбивка за наляво и една огромна табела От тея със звездичките с пари от европеиците дето се слагат, та на тази табела пише "депо за отпадъци лот 3" не знам си какво . Имаш ли представа каква простотия ще се прави там че на мене ми е доста чудно. Да не са почнали някое депо за химични отпадъци или сметище или де да знам какво ???
rado_mit написа:.. лощото е че по стар български обичай става .. каквото винаги е ставало .. ".. дай тука едни ХХХХХ евро и ще видиме ..." ... и накрая парите за инвестиции отиват за рушвети .. прави се нещо дето криво ляво работи .. ама не отговоряло на 90% от изискванията ... карай .. за толкова пари .. толкова ..
Maks написа:Някой ходил ли е на площадката за балиране в Кремиковци?Аз само минавах от там,зверска воня.Показваха и в Австрия и в Белгия но там хората работиха по бели престилки...тук отново нещо е спестено и местните да му мислят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта