http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... sc&start=0
Провокация към Lancia club
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да пиша против марката.......но ако требе и аз да съм честен.........99 процента, когато се издразня как кара някой, то това е човек с голф.....адски много "селяни"(по душа) карат такава кола......но това не значи, че и аз не бих си взел Фолксваген Голф....защото е страхотна кола...
А примери много, последния пресен от днес......карам си аз спокойно, виждам че забележете..........момченце на не повече от 5-6 години, може би първи клас се опитва да пресече..........намалявам и му давам път........и по едно време някакъв Голф 3 ГТИ 16В, ме изпреварва.....със поне 80км/ч, а от ляво е линия на трамвай.....
Е на такъв идиот, ми се ще да го хвана да му завра едно желязо в устата и да видя как ще се напишка........много се издразних...... можеше малко детенце да бутне. eyecrazy
А примери много, последния пресен от днес......карам си аз спокойно, виждам че забележете..........момченце на не повече от 5-6 години, може би първи клас се опитва да пресече..........намалявам и му давам път........и по едно време някакъв Голф 3 ГТИ 16В, ме изпреварва.....със поне 80км/ч, а от ляво е линия на трамвай.....
Е на такъв идиот, ми се ще да го хвана да му завра едно желязо в устата и да видя как ще се напишка........много се издразних...... можеше малко детенце да бутне. eyecrazy
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе аз като карам голф 2 и съм селио, и да приемеме че поведението ми на пътя е " Голфаджииско", знаете ли какво ще стане ако докопам някоя Ланча Капа 2.0 20В или както един приятел имаше Тема 2.0 Турбо 16В и ще стана много по добър шо0фиор щото вече няма да карам голф. Тва са глупости, не прекалявайте, тея провокации са пълна простотия, ланчиите са много хубави коли според мене и им се кефя. Обаче карам голф и за в бъдеще бих предпочел да карам немска кола по редица съображения
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стига бе ...
Аз в последно време се наглеждам на астраджии...
Ма нали и аз съм си голфър /под прикритие / по душа, не им оставам длъжен...
Еле много мразим некой да направи глупост, и после да чека да го пуснем..
Стискам волана, зъбите и почвам да смятам вече какво ще потроша...
Кат ме видят с тоз светъл поглед, да видиш колко бързо им идва акъла в главата...
Ей Пипоне ... ти с тва трабанче.. малииии...
бегай мани мани бегай..
ти качвал ли си се в такова..?
Аз в последно време се наглеждам на астраджии...
Ма нали и аз съм си голфър /под прикритие / по душа, не им оставам длъжен...
Еле много мразим некой да направи глупост, и после да чека да го пуснем..
Стискам волана, зъбите и почвам да смятам вече какво ще потроша...
Кат ме видят с тоз светъл поглед, да видиш колко бързо им идва акъла в главата...
Ей Пипоне ... ти с тва трабанче.. малииии...
бегай мани мани бегай..
ти качвал ли си се в такова..?
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има нещо омагьосано в този автомобил, което собственниците му можеби не виждат. Имам една колежка която си кара като мъж (т.е. не се попипва и не си оправя грима по светофарите). Купи си Голф3 и започна да се навира, да отнема предимство и т.н. А преди това си караше толкова културно.
Този пасаж от въпросната тема ме разсмя направо...
- Klikacha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата няма никакво значение. Просто някои шофьори нямат никакъв манталитет. Ще дам един пример - на Дондуков, след моста Чавдар в посока центъра всеки ден има тарикати, които карат в насрещното и чакат някои да ги пусне. Карат най-различни коли - баничарки, немски коли, френски коли, италиански коли.
Преди седмица-две имаше две коли, които се бяха блъснали челно. Някакъв с Рено 19 явно беше карал в насрешното...
Преди седмица-две имаше две коли, които се бяха блъснали челно. Някакъв с Рено 19 явно беше карал в насрешното...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”