Правоспособност за самолет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Правоспособност за самолет
Някой може ли да ми каже как са разделени книжките за управление на самолет....колко пари струват...и като цяло търся информация.Става въпрос за малки самолети любителски
Re: Правоспособност за самолет
мерси за линка....на мен ми трябва това
Как да стана пилот любител?
За да получите правоспособност за пилот-любител е необходимо да придобиете лиценз PPL (Private Pilot License). За целта трябва да преминете през одобрен теоретичен курс на обучение по програми съгласно JAR-FCL и курс на летателно обучение в одобрен летателен учебен център (FTO). Нормативни изисквания към кандидатите са завършено средно образование и авиомедицинска годност клас 2.
Но нищо не пише колко време и какви пари някой да има имфо
Как да стана пилот любител?
За да получите правоспособност за пилот-любител е необходимо да придобиете лиценз PPL (Private Pilot License). За целта трябва да преминете през одобрен теоретичен курс на обучение по програми съгласно JAR-FCL и курс на летателно обучение в одобрен летателен учебен център (FTO). Нормативни изисквания към кандидатите са завършено средно образование и авиомедицинска годност клас 2.
Но нищо не пише колко време и какви пари някой да има имфо
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека да видим кво ще каже пилота на форума
Тя със сигурност ще знае всичко, което те интересува...
Калинче.. де си булка?

Калинче.. де си булка?
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
В Монтана може да вземеш тапия и за пилот на изтребител. 

за малък самолет тапия можеш да изкараш и в Долна баня, мисля че целия курс беше около 8000 евро (по спомен от миналата година, когато ги разпитвах).
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
scuba написа:Нека да видим кво ще каже пилота на форумаТя със сигурност ще знае всичко, което те интересува...
Калинче.. де си булка?
Калинка е вече у парламенту

моля някой запознат да каже тарифите за самолетки курс за книжка

8000 euro...значи може би този дето ми каза 20 000 лв е бил прав....защото си мислех,че не е толкова пари тапията.Аз искам за тези малките френски самолетчета дето са 100 кг някъде....ама то книжката ще излезе повече пари от самолетчето
Ами днеска ми пратиха писмо и там пише,че теоретичната част е 1200 лв 130 часа...но с практическата стават около 10 000 евро
Върни се в “ОФФ-Топик - други”