Да им таковам майката на Общината...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Да им таковам майката на Общината...

Мнениеот VW_FEN » Сря 22 фев 2006 20:51

И на кметовете, и на съветниците, и на всички дебили, които кърпят т.нар. асфалт... и на куп друг народ, заради които пътищата ни са в трагично положение. Незнам за перничани, ама просто не им завиждам. Ама наистина, голяма воля и спокойствие се изисква, за да стигнеш от Перник до София. Сега се връщам от Дупница... направо ми се плаче. Все едно карах по лунната повърхност, осеяна с големи и дълбоки кратери! Е писна ми вече! До кога ще продължават да се подиграват с нас? Аз пари за винетки няма да давам!!! И с всеки изминал ден става все по-лошо. Всичките дупки пълни с вода заради дъжда и нищо не се вижда - нацелих поне три яки... в скоро време пак ще трябва да ходя да изправят джанти, на реглаж, да сменям амортесьори... това си е чист пладнешки обир - бъркат ни в джобовете!!! Скапаняци такива! Крайно възмутен съм днес и още повече ме боли, че явно нещата така и ще си останат и в тая шибана скапана тъпа смотана лайняна държава нищо никога няма да се промени към по-добро (съжалявам за тези определения, ама днеска настъпих 4 пъти кучешки фашкий, докато се чудя от къде да мина, за да вляза в колата... :( ) И така... това е. Шибания до шия! :evil: :( :cry: :x :talk: Иде ми направо да ги rocketwhore laser !!!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 22 фев 2006 20:54

Споко бе братино,аз затова си напраих куклата като луноход(185/70/14).Обаче мога да ти кажа че като се прибера от София в Перник пътя в нашия град ми се вижда като огледало,равно та равно :wink:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 22 фев 2006 21:01

така е и така ще си я карат, а и да си кажа честно едва ли някой ще направи нещо , ако освен ние самите не се опитаме, само дето незнам защо плащаме тия винетки, застраховки и тем подобни щуротий

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 22 фев 2006 21:03

Абе то и в Дупница има по-малко дупки от тука... А пътя от там до средата е супер - гладко, нормално. От средата насам като се почнат едни кратери... ужас!!! :horror: И някак си успях да мина през този ад, наречен Перник - София... и на Княжево щях да мина на червено и да стане белята, щото гледах да не уцеля дупките... то една до друга, успяваш да минеш безопасно покрай някоя, веднага след това влизаш в друга... Абе как съм ги псувал тея нещастници...

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 22 фев 2006 21:05

Ми на Владая след карулката към София :shock еле па по околомръсното :shock

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Да им таковам майката на Общината...

Мнениеот tyo » Сря 22 фев 2006 21:06

VW_FEN написа:...Шибания до шия! :evil: :( :cry: :x :talk: Иде ми направо да ги rocketwhore laser !!!

Така е колега,напълно си прав :x
В петък се се прибрах в България от Германия.От Калотина до София пътят е АД..... И като бях свикнал на хубави пътища ми се стори, че все едно съм на Луната :( Брех м**ка му как в Сърбия след толкова войни и бомбандировки имат хубави пътища :?:

Пътувам си аз, мъча се да заобикалям огромните ями на пътя и си мисля:
Добре де от Калотина до София разтоянието е 48км(Калотина - Сливница 24 км + Сливница до София с дължина от 23,32329 км)
Абе направете го този път като хората!!! Това е лицето на България.Колкото и да са скапани другите пътища който идва до София(през Калотина) ако този участък е добра магистрала пътуващия ще остане с такива впечетления за цялата държава.Но с тези...лунни пейзажи представям си какво ще си помисли някой чужденец(НЕ свикнал с дупки)

повече ТУК

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 22 фев 2006 21:50

Или от горубляне до кокаляне :shock :shock :shock

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 фев 2006 8:40

tyo написа:.....Добре де от Калотина до София разтоянието е 48км(Калотина - Сливница 24 км + Сливница до София с дължина от 23,32329 км)
Абе направете го този път като хората!!! ........

Мдааа, и аз това казвам, ама на кого ли... :lol:
Питаш ли ме всеки ден.... хидравликата се ремонтира всяка година. :shock Като Алберто Томба съм станал.

Само едно уточнение: в градовете пътищата са собственост и се стопанисват от общината(изключая артериите) . Останалите са под шапката на Агенция пътища(поне по спомен) ..... така че Общината няма общо. 8)

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 23 фев 2006 10:40

и аз съм мераклия за майките на общинарите и тези дет отговарят за дупките. В мненията прочетох че били простаци - не са простаци. Ако бяха прости щяха да направят така закона че да ги осъдиш веднага, в момента. А сега уж всеки има право да търси правата си по съдебен ред, ама това означава че вървиш да гониш михаля! А в същото време ако си без винетка механизма за наказание е много добре смазан.
В началото на миналото лято и аз бях дори в по-тежко положение.Не помня дали не отворих тема. та сняколко думи се случи следното: тръгвам за море. предишния ден съм сложил летите джанти, и 4-рите много добре изправени и с две чисто нови гуми. Тръгвам на път. Излизам на околовръсното по посока на автомагистрала Тракия. Карах 40-50 км/ч и майстирки заобикалях всички дупки. Вече виждах караулката на кръстовището за Самоков когата се появи на пътя такава конфигурация от дупки, която не можеше да се заобиколи. Намалих още но пак паднах в една от дупките. По удара разбрах че за мен пътя беше до тук. Като слезнах какво видях- около една педя от джантата беше крива и на чисто новата гума, карана от къщи до дупката се появи цицина колкото юмрук. А аз размахвам ръце о псувам на глас и по едно време се задава полицейска кола. Накарах ги да спрът и им казвам колата ми падна в дупка трябва да напишете протокол за ПТП за да си взема парите от общината. А те ми отговарят: нищо и няма на колата, махай я от пътя да не правиш задръстване, ако слезнем ще ти напишем акт за каране с несъобразена скорост. Това беше около 12.3 ч . От там отидох при гумаджията на Бистришко шосе и около 18.30 ч ми израви джантата и ми сложи лепенка на гумата за 60 лв. И над вечер тръгнах към морето с голям страх!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 23 фев 2006 16:49

VW_FEN написа:Крайно възмутен съм днес и още повече ме боли, че явно нещата така и ще си останат и в тая шибана скапана тъпа смотана лайняна държава нищо никога няма да се промени към по-добро

:lol рулатооооре много добре казано :)

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Чет 23 фев 2006 17:26

Пътен данък ли? Винетни стикери ли? За какво? някой ако си направи сметка може да види колко пари отиват в касата и колко от тях отиват за оправяне на пътищата! Положението на пътищата е плачевно, не съм излизал извън България, но мисля че навън пътищата не са такива ...

ila написа:А те ми отговарят: нищо и няма на колата, махай я от пътя да не правиш задръстване, ако слезнем ще ти напишем акт за каране с несъобразена скорост.

Не му ли чупи главата на тъпака? a boi de

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 23 фев 2006 23:29

vesellin написа: Не му ли чупи главата на тъпака? a boi de

Точно така! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”