Моля за мнение за АРТ колеж

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Моля за мнение за АРТ колеж

Мнениеот kikata » Съб 09 фев 2008 23:07

Колеги дали някой би могъл да ми каже нещо повече за този колеж.
В сайта му пише само хубави работи,което е нормално,затова питам някой е запознат как стоят нещата там,ако може да сподели! :)
Заглавието!
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Съб 09 фев 2008 23:14

Ами колега, аз през 2005-та година мислех да кандидатствам в този колеж и доста бях проучил. Но се отказах. Та всички, с които се бях консултирал (доста хора от тези среди) бяха потвърдили, че колежа е на ниво. Доста преподаватели от Натфиз са преминали към този колеж. От там излизат много кадри за телевизиите предимно. По-малко се реализират в радиата. Бе добър си е колежа. Лошото е, че степента на образование която се получава там не е висшо образование. И меко казано е малко скъпичко за средностатистическия студент в България... :lol:

Потребителски аватар
kikata
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Съб 09 фев 2008 23:31

DJ_TOLYO написа:Ами колега, аз през 2005-та година мислех да кандидатствам в този колеж и доста бях проучил. Но се отказах. Та всички, с които се бях консултирал (доста хора от тези среди) бяха потвърдили, че колежа е на ниво. Доста преподаватели от Натфиз са преминали към този колеж. От там излизат много кадри за телевизиите предимно. По-малко се реализират в радиата. Бе добър си е колежа. Лошото е, че степента на образование която се получава там не е висшо образование. И меко казано е малко скъпичко за средностатистическия студент в България... :lol:

Мерси много колега :beer това мнение е от голямо значение за мене,и аз като тебе съм направил проучване и са ми казвали,че всичко е на ниво,само дето е доста скъпичко!И да,след двете години се взима 4 степен квалификация,но пък може да се продължи в Нов българси направо в 3ти курс,което е хубаво!
Още веднъж,мерси!!!
:D :beer

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Съб 09 фев 2008 23:37

Аз сега разгледах сайта им подробно. Това дето може да се продължи в НБУ го нямаше 2005-та година... И там си е доста скъпичко де... Та според мен ако имаш финансовите средства - учи. А втория вариант е ако наистина искаш да работиш нещо в тази сфера и си запознат с техниката и материята на работа е въпрос на доказване. Можеш и без документа да работиш в тази насока. То май във всяка професия е така де... И по Европа мисля е така. Ако си кадърен и знаеш как да си вършиш работата може и без диплома...

djifoni
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за мнение за АРТ колеж

Мнениеот djifoni » Пон 06 авг 2012 16:01

Здравейте , моля който е учил или учи в момента в Арт колежа в София да сподели своето мнение за преподавателите в колежа и на какво ниво е самото преподаване също. Мечтата ми беше да си кандидатствам специалност Кино и телевизия в НБУ , но не ме приеха , а съм приета в Реклама което не ме удовлетворява. Двоумя се дали да не се запиша в Арт колежа Кино и телевизия и трета година да си продължа в НБУ

Потребителски аватар
kikata
Двигател:
Контакти:

Re: Моля за мнение за АРТ колеж

Мнениеот kikata » Сря 08 авг 2012 13:16

djifoni написа:Здравейте , моля който е учил или учи в момента в Арт колежа в София да сподели своето мнение за преподавателите в колежа и на какво ниво е самото преподаване също. Мечтата ми беше да си кандидатствам специалност Кино и телевизия в НБУ , но не ме приеха , а съм приета в Реклама което не ме удовлетворява. Двоумя се дали да не се запиша в Арт колежа Кино и телевизия и трета година да си продължа в НБУ

Учех в колежа фотография от 2008 до 2010г.
Колежа си има бая недостатъци, но и предимствата не са малко.
На 100% мога да кажа, че киното му е най-силната специалност и на кинаджиите се обръща много повече внимание от тези с други специалности. Снимат се много филми, един оператор и един режисьор правят по 4 филма и повече на година, отделно от това се снимат и предавания в студиото. Техниката е на ниво(поне на кинаджиите :Mr Green Fun ). Фотографията, анимацията и там другите специалности са пълнеж според мен. :bishop
Преподавателите са може би най-добрите. Ако имаш парички и непоклатима нервна система - записвай, ще разбереш за какво ти говоря ако запишеш. mhihi
От фотографията там не бях много очарован, но като да не е без хич, понаучих доста работи и се запознах с интересни хора.
След колежа продължих в НБУ-то за което наистина, ама наистина много съжалявам!

Надявам се, да съм бил полезен, ако те интересува още нещо може да питаш.
Поздрави

Върни се в “ОФФ-Топик - други”