В сайта му пише само хубави работи,което е нормално,затова питам някой е запознат как стоят нещата там,ако може да сподели!

Заглавието!
mod edit: dobrinb
DJ_TOLYO написа:Ами колега, аз през 2005-та година мислех да кандидатствам в този колеж и доста бях проучил. Но се отказах. Та всички, с които се бях консултирал (доста хора от тези среди) бяха потвърдили, че колежа е на ниво. Доста преподаватели от Натфиз са преминали към този колеж. От там излизат много кадри за телевизиите предимно. По-малко се реализират в радиата. Бе добър си е колежа. Лошото е, че степента на образование която се получава там не е висшо образование. И меко казано е малко скъпичко за средностатистическия студент в България...
djifoni написа:Здравейте , моля който е учил или учи в момента в Арт колежа в София да сподели своето мнение за преподавателите в колежа и на какво ниво е самото преподаване също. Мечтата ми беше да си кандидатствам специалност Кино и телевизия в НБУ , но не ме приеха , а съм приета в Реклама което не ме удовлетворява. Двоумя се дали да не се запиша в Арт колежа Кино и телевизия и трета година да си продължа в НБУ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: tomata и 60 госта