Златари, цени
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Златари, цени
Някой в течение ли е колко върви грам злато 595? На няколко места виждам по 38 лв, имаше 34 и накрая 32. Тъй като 38-39 е по-често срещано ме интересува тия на 32-34 дали не пробутват нещо съмнително - има ли начин да се установи (без "експертиза" от друг в бранша им)? Иначе всички гарантират, че давали сертификати и т.н. но за мен една хартийка нищо не значи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Златари, цени
В различните градове цената варира между 32 и 45 лева за грам 585 (14карата).Гледай златото да не е със съмнителен цвят като на мед (Това значи,че златото е турско-с некачествени примеси,предимно на мед)Гледай да си има хубав,наситен жълт цвят КАТО НЕ ГО ГЛЕДАШ ПОД ЛАМПА или осветлението на витрината.Това е от мен.Ако споделиш какво търсиш-пръстен,колие,нещо масивно ще ти споделя ое тънкости. 

Re: Златари, цени
Съветвам ви да не ползвате услугите на златарите в Търговски център (РУМ) Младост 2. Откраднаха ми камък, който оставих за да ми изработят пръстен. На всичко отгоре ме обвиниха, че сигурно съм го взела със себе си. Цели 20 дни не се обадиха дда ми кажат, че камъкът го няма. Ако искате, ползвайте им услугите, но аз ви предупредих.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”