m-tel пуснаха 3G мрежа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
m-tel пуснаха 3G мрежа
m-tel пуснаха 3G мрежата от днес 06.03.2006,за активацията трябва да се обадите на *88,аз поне не успявам досега
.Щяло да има сега само "video call" ( зависи от модела на телефона Ви,дали поддържа 3G),до 10 април 0.27лв./мин.,след това по 0.55лв./мин.

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
сериозно??
толкова евтино!??
супер
обадих се нямаше проблеми
само дето там отговорника за фирмата трябвало да се обади - тъпотия от всякъде ама ще изтрая до утре
толкова евтино!??
супер

обадих се нямаше проблеми
само дето там отговорника за фирмата трябвало да се обади - тъпотия от всякъде ама ще изтрая до утре

Последна промяна от DragoGT на Пон 06 мар 2006 21:55, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
madcap написа:утре кво ???
Утре пак ще ти натресат дебелия

Дано и 3Г-то не им е като интернета. Имам познат, който работи за мтел и твърди, че системата им неможе да таксува достъпа до интернет като хората и много често се получава така, че ти си излязъл от WAP browser-a но системата продължава да ти отчита минути и сметките набъбват неимоверно...
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: m-tel пуснаха 3G мрежа
pit написа:m-tel пуснаха 3G мрежата от днес 06.03.2006,за активацията трябва да се обадите на *88,аз поне не успявам досега.Щяло да има сега само "video call" ( зависи от модела на телефона Ви,дали поддържа 3G),до 10 април 0.27лв./мин.,след това по 0.55лв./мин.
... хе хе ..

... ДА ЖИВЕЕ ЕВТИНАТА РЕКЛАМА ...

.. П.С. .. и понеже може да се засегне някой .. визирам целокупния български народ .. който явно мрази да чете ... и се вързва на всякакви рекламни проститии .. от хапчетата за запек .. до дамските превръзки ...
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
... то и на фанелката ми пише ПУМА .. ама се видя човек ... уш
.. сега сериозно .. да .. така е .. принципно .. но има съществени разлики .. така наречения 3G .. включва дооооста неща .. видео връзката е може би .. възможно най евтината за постигане услуга .. и затова се пуска първа .. това стана така навсякъде ... /аз специално имам наблюдения/ .. НО .. запомнете .. в момента все още НЯМА ДЕЙСТВАЩА 3G мрежа НИКЪДЕ .. нито тук ... нито където и да е .. /пропускаме лабораториите
/ ... под действаща разбирайте 100% от възможностите и де .. 

.. сега сериозно .. да .. така е .. принципно .. но има съществени разлики .. така наречения 3G .. включва дооооста неща .. видео връзката е може би .. възможно най евтината за постигане услуга .. и затова се пуска първа .. това стана така навсякъде ... /аз специално имам наблюдения/ .. НО .. запомнете .. в момента все още НЯМА ДЕЙСТВАЩА 3G мрежа НИКЪДЕ .. нито тук ... нито където и да е .. /пропускаме лабораториите

Последна промяна от rado_mit на Вто 07 мар 2006 9:45, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”