Така.искам да благодаря пред всички съфорумци на един човек с главно Ч за това че отдели от времето си за почивка и то 2-3 дни по много часове за да изпълни една моя прищявка.
viewtopic.php?f=5&t=171392.случката е следната.Писах на колегата лично съобщение с призив ПОМОЩ и той се отзова веднага.Изпратих му линка с проблема ми и той каза че не се е сблъсквал досега с единици но ще се опита да ми помогне(все пак човек го е правил ми каза

)и се почна едно гадаене коя жица за какво.каза че се е ровил в нета ама нищо не открива.Викам му не може ли да дойда да ми го навържеш и да си платя.а той ми вика за какво да даваш грешни пари като можем да го вържем по интернет

.Даде ми насоки къде какво да премеря с мултицета както и бърз урок за работа с него

щото съм доста бос с всички тънки жички и установи след нужното замерване коя за какво е. и след вчерашния монтаж вече си имам външна температура.температура масло(още не съм и сложил тялото с датчика.мноо студ вънка

)среден разход.изминати километри.средна скорост.Попитах го как да му се отблагодаря а той ми вика ПИЯ ФАНТА ПОРТОКАЛ

И това ако не е човек с главно Ч