Има ли колеги от КТП колеж по телекомуникации и пощи?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ли колеги от КТП колеж по телекомуникации и пощи?
Пускам тема защото видях 3 голфа с стикери даже един се беше паркирал до мене днес червен г2 с стикер от новите.Обадете се нещо кафета коли едно друго аз съм първи курс задочно ТИ.
Re: Има ли колеги от КТП колеж по телекомуникации и пощи?
Аз съм бивш колега от тогавашния Полувисш институт на съобщенията. Завърших го през периода 1988-1991г. Живял съм 3 годин в сградата дето е сега централното управление на Български пощи - тогава това беше общежитие.....ехх, какви спомени само.....
Радвам се, че и сега учат хора там....
Как е хавата сега в този колеж?
Едно време голямо учене падаше, даскалите беха големи цербери, искаха си да знаеш, раздаваха се доста и то на добра воля само.
На колко консултации съм ходил по висша математика ако знаеш, но после си я взех от раз със заветното и честно изкарано "Среден 3".
Тогава понаучих доста неща там, щото после бях и в Ту София задочно, и там си взех математиките сичките от раз със "Среден 3"
Радвам се, че и сега учат хора там....
Как е хавата сега в този колеж?
Едно време голямо учене падаше, даскалите беха големи цербери, искаха си да знаеш, раздаваха се доста и то на добра воля само.
На колко консултации съм ходил по висша математика ако знаеш, но после си я взех от раз със заветното и честно изкарано "Среден 3".
Тогава понаучих доста неща там, щото после бях и в Ту София задочно, и там си взех математиките сичките от раз със "Среден 3"
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С изключение на специалностите и някои дисциплини другото си е същото каквото го помниш...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
а друго си е че темата е за организационен 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”