Криза-работа

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Криза-работа

Мнениеот vwg3 » Пет 25 сеп 2009 22:21

Колеги,ето че стигнах и до тук...
Съжелявам,че занимавам форума с глупости,но тук има сериозни и отговорни хора,а това е още една възможност за съдействие.
Та по въпроса,търся работа на смени - няма значение - 2 на 2,3на 3,седмица на седмица...
на 24 години съм ,до последно съм работил в сферата топлоизолацийте,но преустанових работа поради редица причини,независещи от мен..
имам средно специално образование (ЕЛЕКТРОНИКА В АВТОМОБИЛНИЯ ТРАНСПОРТ) и завършено семестриално Висше в областта на информатиката,но 5-6 изпита все още ме спират да взема тапията..бих искал да се ориентирам в тази сфера,дори и като стажант с начално обучение,но няма да се правя на луд,а ще пиша директно:Въпреки ,че съм на 24 години съм работил работи от различно естество..
Колкото и да не се харесва на работодателите и да не очакват това да чуят на първа среща,се настройвам,както повечето млади хора в Бг,според парите,естеството на работата(с малки изключения*) е на малко по-заден план,но предлагам коректност и отговорност от моя страна,разчитайки на коректен работодател.
Зная ,че е криза ,но за 3 месеца какво ли не търсих,обявите в Jobs-a са все едно глас в пустинята..
Моля зя съдействие,ако има сериозни предложения - може да се срещнем- автобиография и снимка - предпочитам на живо да връчвам,защото имам особено мнение за разпространението на лични данни в нета..
Ще разгледам всякакви предложения ,стига да са устройват и 2-те страни..
Вчера бях на пробна работа за снабдител,обясниха ми:"караш едно бусче и не се притесняваш",ха,казах си снабдител,на смени,екстра,но нещо нищо не обясниха..та за 1 ден натоварих рамо до рамо с 3ма "братушки",който не могат да пишат и четат 4 буса,от тея дето са като камиони хаха :D и тогава се качих да карам от 5 до 6, :shock отели ми се вола..извинявам се ако съм прекалено директен,но *това е едно от изключенията за който говоря..
Бих се занимавал със снабдителска дейност,стига да е на смени,общо взето това е простичкото ми изискване :) Имам и C категория...
Моля модераторите да оставят темата ,ако е в правилният раздел и не нарушава правилата
Нека комуникацията става на лични ..
Предварително Благодаря на всички отзоволи се,почерпката е гарантирана :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: Криза-работа

Мнениеот Dead man » Пет 25 сеп 2009 22:23

Колега,има си тема :
viewtopic.php?f=60&t=152568
Иначе успех... :beer

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 26 сеп 2009 6:13

точно сега е сложно
освен финансовата криза
всички репи които са били по морето да работят са се прибрали по къщите и са тръгнали да търсят нещо ей така на смени

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Съб 26 сеп 2009 6:49

пише се съжАлявам!!! аман от съжЕляващи, братче! :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Съб 26 сеп 2009 7:55

Dead man написа:Колега,има си тема :
viewtopic.php?f=60&t=152568
Иначе успех... :beer
:012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”