Независимост на България. За всички които живеят в България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Независимост на България. За всички които живеят в България
Честит празник на всички който празнуват или се чувстват, че са част от България.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Независимост на България. За всички които живеят в България
интересно ми е дали сега ще има някакви коментари по тая тема?
защото последния път се оформи клика против поздравленията за празници, касаещи пак българи, но с различни верски възгледи... всъщност какво значи различни, различни от какво...ама да не се отнасяме.
честит празник на българия!
защото последния път се оформи клика против поздравленията за празници, касаещи пак българи, но с различни верски възгледи... всъщност какво значи различни, различни от какво...ама да не се отнасяме.
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Честит празник на всички граждани на република България! Независимо от религия, разбирания и т.н. Щом живеем тук, ние сме част от тази държава и бидейки част от нея нека празника е за всички!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
DJ_TOLYO написа:Честит празник на всички граждани на република България! Независимо от религия, разбирания и т.н. Щом живеем тук, ние сме част от тази държава и бидейки част от нея нека празника е за всички!
Честито на всички ни, и дано вървиме напред към все по-добро.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
честит празник на всички!!!обичам моята родина България !!!нищо лошо няма да кажа за тези,които се опитват да ме убедят ,че щом не съм християнин ,не обичам и нямам право да обичам моята родина...нека сме единни ,нека сме заедно в името на страната ни!
Кадир
Кадир
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:

- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Честит Празник на всички Българи !
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.
Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.
Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.
Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
Иван Вазов

Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.
Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.
Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.
Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
Иван Вазов
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:интересно ми е дали сега ще има някакви коментари по тая тема?
break написа:Подкрепям.И не мога да повярвам,че попадам за пореден път на подобна тема.Нямам нищо против празника и хората ,които празнуват на него.Няма да правя митинг, нито бойкот срещу това,но наистина нужно ли е да се пуска цяла тема за това?Имат си празник -да си го празнуват,защо трябва в АВТОМОБИЛЕН форум,да ме занимават с подобни глупости?Защо?
Лично аз смятам за коректно

Защо трябва в АВТОМОБИЛЕН форум,да ме занимават с подобни глупости? Защо? (break)
И ако мога да цитирам и groznika:
groznika написа:Личното ми мнение е, че не трябва да има такива теми във форумите. Така ще е по-добре и за нас и за тях. Те ще си почетат празника и без вашето лицемерие.
Галин обича да ме квалифицира като провокатор във този форум, но докато аз си играя да си чеша клавиатурата и да се надприказвам с колегите истинската провокация са ей такива теми. Играете си със сух барут...
Да забравим за празниците в този АВТОФОРУМ, все пак всеки ще си ги празнува както знае и може и без честитките във АВТОФОРУМА

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kiko написа:честит празник на всички!!!обичам моята родина България !!!нищо лошо няма да кажа за тези,които се опитват да ме убедят ,че щом не съм християнин ,не обичам и нямам право да обичам моята родина...нека сме единни ,нека сме заедно в името на страната ни!
Кадир

Това е мъжка приказка, жалко, че малко хора схващат, че ние сме първо българи и после чак християни, мюсулмани, будисти, хиндуисти, кабалисти и т.н. ...
Жалко е, че 90% от така наречените християни не са в час в какво точно вярват, понеже 45-те години комунизъм успешно успяха да изтрият християнството от сазнанието ни и ако тези хора бяха истински християни, нямаха да имат нищо против да поздравят съгражданите си от друга вяра...
Както и да е, честит ни празник и дано с времето станем по-разумни, по-умни и по-успели граждани на Европа!
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Честит празник!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:kiko написа:честит празник на всички!!!обичам моята родина България !!!нищо лошо няма да кажа за тези,които се опитват да ме убедят ,че щом не съм християнин ,не обичам и нямам право да обичам моята родина...нека сме единни ,нека сме заедно в името на страната ни!
Кадир
![]()
Това е мъжка приказка, жалко, че малко хора схващат, че ние сме първо българи и после чак християни, мюсулмани, будисти, хиндуисти, кабалисти и т.н. ...
Жалко е, че 90% от така наречените християни не са в час в какво точно вярват, понеже 45-те години комунизъм успешно успяха да изтрият християнството от сазнанието ни и ако тези хора бяха истински християни, нямаха да имат нищо против да поздравят съгражданите си от друга вяра...
Както и да е, честит ни празник и дано с времето станем по-разумни, по-умни и по-успели граждани на Европа!
Много са малко хората с такова мислене като колегата кико.Много хора от неговата религия живеещи тук все още ни наричат гяури.На много места в смесените райони ако не говориш турски не ти дават и хляб.Но стига толкова,че това не е тема за разговор в момента.
Честит празник на всички.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
честит празник на всички почиващи и на нас които отиваме на работа 

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”