ПОДОЧУХ НЕЩО!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
ПОДОЧУХ НЕЩО!!!!!!
време е дасе опълчим,защото управниците ни май са решили да ни накарат да оставиме колите и да вземем колела и трутинетки.ОБМИСЛЯ СЕ ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ВИНЕТКИ ЗА ВЛИЗАНЕ В ГРАДОВЕТЕ,ОСНОВНО СЕ ГОВОРИ ЗА СОФИЯ ЗАЩОТО СТОЛИЧНА ОБЩИНА НЯМА ПАРИ ЗА ДА УПРАВИ ДУПКИТЕ!!!!!КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе тея луди ли са маммммааа ,а нещо от рода на данък ,че ходим по улиците. Аз честно казано от миналата година насам не съм видял пътната мрежа да се е подобрила. И с тези винетки за влизане в града пак няма нищо да се оправи. Парите просто потъват някъде. Така не може в тази държава всеки ,който има малко власт гледа да ти вземе парите. Накрая ще си купя една каруца и едно магаре ,ще сваля емблемата от голфа и пак ще карам VW ама няма да им плащам винетки!
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:....само за коли с НЕсофийски номера, да плащат,

1.Плащам винетка за да се движа по пътища които не са видели асфалт от 80-те години....
2.Защо някои елементи си мислят че София е центъра на света.(а и е далечко от Лондон)
3.Защо такива "селяни" като мен трябва да плащат за пътищата по които се движат "столичани"- гратис ?
Kingpin колкото и да е сумата - пак ще се платят нек'ви жълти стотинки на циганите с лопатите да заравнят някоя и друга дупка и остатъка ще се превърне в китни имоти...
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щото трябва на някой да съдерат кожата,защото са тъпанари и немогат да измислят нищо като хората.Можеше и метрото отдавна да работи и улици да се разширят че и нови да се направят...ама е по лесно да се дерат кожи защото това е ДАЛАВЕРАТА а след тях ако ще и потоп.madmen написа:Pichaga написа:3.Защо такива "селяни" като мен трябва да плащат за пътищата по които се движат "столичани"- гратис ?
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:Pichaga написа:....само за коли с НЕсофийски номера, да плащат,
По тъпо и популистко нещо не бях чувал.
1.Плащам винетка за да се движа по пътища които не са видели асфалт от 80-те години....
2.Защо някои елементи си мислят че София е центъра на света.(а и е далечко от Лондон)
3.Защо такива "селяни" като мен трябва да плащат за пътищата по които се движат "столичани"- гратис ?
Kingpin колкото и да е сумата - пак ще се платят нек'ви жълти стотинки на циганите с лопатите да заравнят някоя и друга дупка и остатъка ще се превърне в китни имоти...
Ами именно

Re: ПОТДОЧУХ НЕЩО!!!!!!
DIABLO написа:време е дасе опълчим,защото управниците ни май са решили да ни накарат да оставиме колите и да вземем колела и трутинетки.ОБМИСЛЯ СЕ ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ВИНЕТКИ ЗА ВЛИЗАНЕ В ГРАДОВЕТЕ,ОСНОВНО СЕ ГОВОРИ ЗА СОФИЯ ЗАЩОТО СТОЛИЧНА ОБЩИНА НЯМА ПАРИ ЗА ДА УПРАВИ ДУПКИТЕ!!!!!КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО
Не знам за какво е време да се опълчим и дали общината има пари, но вижте следното :
"Завод в Софийско обещава 110-годишни къщи
08 март 2006
Източник: News.dir.bg
Компанията BMG инвестира близо 8 млн. eвро в завод за производство на висококачествени строителни и термоизолационни продукти.
Върху индустриална площадка от 42 дка на главен път София-Калотина до Сливница комтанията BMG ще построи завод за топлоизолационни материали. Сандвич панелите Prime Panels ще бъдат първият строителен материал от този вид, произвеждан в България. Освен тях заводът ще произвежда и изолационние термоблокове (ИТБ), които се използват при 40% от строежите в САЩ. Те са направени от експандиран полистирен и представляват два панела, закрепени посредством PVC ребра, които правят блока монолитен. При строене блоковете просто трябва да се подредят на принципа на легото във формата на желаната къща. 2 строители могат да издигнат етаж за 1 ден. Такива къщи имат над 110 години, освен това в България сертифицирани като енергийно ефективни сгради се освобождават от данък за 10 г. "
Забележете - завод на площ 42дка и струва 8млн и ловя бас, че ще го вдигнат за 1год. Милите ни управници ни подготвят постепенно за завод за отпадъци на стойност 180млн Еуро, който ще стане след няколко години. Вашият коментар ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”