Колеги, извинявайте за екстравагантния въпрос, но материята на обувките влияе ли върху миризмата на краката? Значи смея да твърдя, че си поддържам отлична хигиена, но като съм с някои от обувките след това ме е срам да се събуя А при други не е така. Предполагам, че при тези с изкуствена кожа се омирисват кофти, а при тези с естествена не Или стелките са от значение И не е от стари обувки, щото си купувам на горе долу 3 месеца по нов чифт. А чорапи през седмици.
Изкуствената кожа не позволява крака да диша,и за това се получава този не приятен аромат.Продават се разни пръскалки за такива проблеми,както и стелки с корк,които обират влагата в следствие запотяване на крака. ПП.С тая тема бисерите ще се раждат май един след друг.Сега ще дойде чефито и ще изръси нещо мъдро.
Последна промяна от rosen79 на Пет 09 окт 2009 20:39, променено общо 1 път.
мале човече само такава не бях чел тук по-добре да беше писал в бгмама там най-вероятно ще ти помогнат повече..тука може да ти кажат че е от гаден бензин..лошо масло шегата настрана аз ми мисля че разликата идва от изкуствена/естествена кожа... но знам ли
Това са глупости!Нося кецове на Etnies и Lakai и крака ми никога не се е спарвал.Всичко е до конкретната обувка.Ако е менте от изкуствена кожа е нормално да се спарват краката .
Обувките от изкуствена кожа запаряват крака и се получава изпотяване. Мой съвет - редовно ходене на педикюр и консултация с кожен лекар. Лично аз съм изненадана от препаратите, които ми препоръча преди няколко години лекарка - до този момент купувах всякакви препарати и от аптеки и от козметици, давах сумати пари,и нищо - докато не ми дадоха рецепти за медицинска козметика за крака. От тогава два пъти годишно по десет дни прилагам даденото кремче - и толкоз. И се чувствам сигурна - във всеки момент и с каквито и обувки да съм, спокойно мога да се събуя, без да се притеснявам. А и доста пари ми спестява - практически никакви други неща не купувам. Ако някой се интересува - на ЛС мога да ви дам адреса на въпросната лекарка. Тя е доста възрастна, приема на частно за 5лв на прием и дава рецепти, които трябва да се изпълняват в аптека, тоест не готови лекарства, а такива, които се правят.
баце бех в рим на мач ... 1 ден на отиване 1 ден там и 1 ден на връщане обувките са естествена кожа... като се върнах и си събух обувките , чорапите бяха леко твърди ,и нищо повече ... поне ми реши проблема с хлебарките , вече немам ПП: даже по едно време меришеха без да съм ги събул ... през крачолите та нагоре..