И мен не подминаха ма.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
vladovl
Автомобил:
Двигател:

И мен не подминаха ма.....

Мнениеот vladovl » Пон 13 мар 2006 11:37

Здравейте колеги :(,
тази сутрин и аз останах без халогени. Мръсните копеленца са ги измъкнали без драскотина въпреки че бяха вързани от задната страна ,а до предната гума оставили подредени 2-те бленди (сигурно са ги забравили).
Обадих се аз на застрахователите и онея ми казват "не може да ви платиме щтом няма следи от взлом.... Намерете си счупени и ще ги оправим".
Знае ли някои от каде мога да взема счупени халогени или някакви други нещта да правя да дадат онея някои лев ? Интересува ме морга ако знаете по Младостите или Дружба (София).
Колата ми (Голф 3) изглежда в момента като войнишка каска :(. Дано поне една проклетия ги стигне тея дето са направили това.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 13 мар 2006 11:40

В Дружба има една срещу ОМВ, като слезеш от Цариградско и вдясно.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 13 мар 2006 11:47

аз незнам що не си свалите всички халогениете който нема гараж и си карайте с бледни ,да ги еба във халогените за 100кинта и ги крадът по лесно от лепеща антена :evil:

П.П сори за случката но напоследък нещо много зачестиха деба и дрогаджийте :laser

Потребителски аватар
ARMO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ARMO » Пон 13 мар 2006 12:18

landwarrior написа:П.П сори за случката но напоследък нещо много зачестиха деба и дрогаджийте :laser

Ако работата е свършена чисто, 99% не са наркоманчета.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 13 мар 2006 12:39

ARMO написа:
landwarrior написа:П.П сори за случката но напоследък нещо много зачестиха деба и дрогаджийте :laser

Ако работата е свършена чисто, 99% не са наркоманчета.

абе да ти кажа и един наркоман може да развие 2 болтчета не е кой знае каква философия...пък и в крайна сметка няма значение дали е наркоман или бизнесмен.

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пон 13 мар 2006 14:59

При мен също не искат да платят за мигача, но следи от взлом си има личи си че е вадено с отверката и то грубо, обаче тия парчета искали тъпаците...

vladovl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladovl » Пон 13 мар 2006 15:21

Ебали са си маиката и крадците и застрахователите :(
Не можах да намеря счупени или въобще някакви дето да сварша работа.
Май ще правя труд и творчество - мисля да купа едни бели светоотразители изрязвам ги малко мрежа отпред и немога вече да му мисля. В тая държава явно човек и 10 годишна кола не може да остави на улицата спокойно.

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

дамммм

Мнениеот valeri dimov » Пон 13 мар 2006 15:29

в тая държава има хора за всичко така ,че незнам защо се учудваш :No и ла....о в кашон да сложиш и него ще приберат :oops:

vladovl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladovl » Пон 13 мар 2006 15:39

Не се учудвам колега, дразна се защото както ти така и аз бачкаме здраво за да си купиме нещо дето ни кефи и накрая минава някои си олигофрен които решава да ти открадне кефа и никои неможе да му каже нищо. А ние с теб пак ще бачкаме за да възтановиме откраднатото и така до следващия път. Май само трепане е изхода :evil: :lol:

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хм

Мнениеот valeri dimov » Пон 13 мар 2006 15:44

май си много прав :whip :laser

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 13 мар 2006 15:47

Аз пък останах много доволно след една от кражбите!
Свиха ми касетофона и след няколко дни открих,че наркомана си е изпуснал няколкото дозички в колата. :D
А иначе може би съм рекордьор по откраднати касетофони-5 на брой+ 2 пъти за колони.Ако имам възможността да хвана такъв не бих го била,а го оставям на солена риба затворен някъде. :evil:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 13 мар 2006 16:27

Sara_Bold написа: А иначе може би съм рекордьор по откраднати касетофони-5 на брой

Можеш да подобриш рекорда като продължаваш да не сваляш панела или самия касетофон(на шейна)

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 13 мар 2006 16:30

Напротив.Със свален панел бяха.Старите още ми се търкалят в къщи.Предлагаха ми щом имам панела да ме уредят срещу скромна сума,но колкото и да ви се струва смешно аз отказах да поощрявам този "бизнес"!!

Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Сря 15 мар 2006 12:37

И мене ме "ощастливиха" преди две седмици. В Редута.
Професионална работа - без драскотина - халогени, бленди и мигачи.
За втори път :-(
Отново ме отрязаха застрохавателите, сега съм с бленди... и с голям мерак да хвана поне някой как се опитва да ги гепи и тях.

Както се казва "готов съм за среща" - няма да могат да го нарисуват после, един път само да го изловя....

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Re: И мен не подминаха ма.....

Мнениеот evgenyh » Сря 15 мар 2006 22:24

vladovl написа:Здравейте колеги :(,
тази сутрин и аз останах без халогени. Мръсните копеленца са ги измъкнали без драскотина въпреки че бяха вързани от задната страна ,а до предната гума оставили подредени 2-те бленди (сигурно са ги забравили).
Обадих се аз на застрахователите и онея ми казват "не може да ви платиме щтом няма следи от взлом.... Намерете си счупени и ще ги оправим".
Знае ли някои от каде мога да взема счупени халогени или някакви други нещта да правя да дадат онея някои лев ? Интересува ме морга ако знаете по Младостите или Дружба (София).
Колата ми (Голф 3) изглежда в момента като войнишка каска :(. Дано поне една проклетия ги стигне тея дето са направили това.

се едно са свалили мойте - бе драскотина и блендите и винтовете на земята :? абе истината е KILL THE BASTARDS :laser

Върни се в “ОФФ-Топик - други”