Здравейте колеги :(,
тази сутрин и аз останах без халогени. Мръсните копеленца са ги измъкнали без драскотина въпреки че бяха вързани от задната страна ,а до предната гума оставили подредени 2-те бленди (сигурно са ги забравили).
Обадих се аз на застрахователите и онея ми казват "не може да ви платиме щтом няма следи от взлом.... Намерете си счупени и ще ги оправим".
Знае ли някои от каде мога да взема счупени халогени или някакви други нещта да правя да дадат онея някои лев ? Интересува ме морга ако знаете по Младостите или Дружба (София).
Колата ми (Голф 3) изглежда в момента като войнишка каска :(. Дано поне една проклетия ги стигне тея дето са направили това.
И мен не подминаха ма.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
ARMO написа:landwarrior написа:П.П сори за случката но напоследък нещо много зачестиха деба и дрогаджийте
Ако работата е свършена чисто, 99% не са наркоманчета.
абе да ти кажа и един наркоман може да развие 2 болтчета не е кой знае каква философия...пък и в крайна сметка няма значение дали е наркоман или бизнесмен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ебали са си маиката и крадците и застрахователите :(
Не можах да намеря счупени или въобще някакви дето да сварша работа.
Май ще правя труд и творчество - мисля да купа едни бели светоотразители изрязвам ги малко мрежа отпред и немога вече да му мисля. В тая държава явно човек и 10 годишна кола не може да остави на улицата спокойно.
Не можах да намеря счупени или въобще някакви дето да сварша работа.
Май ще правя труд и творчество - мисля да купа едни бели светоотразители изрязвам ги малко мрежа отпред и немога вече да му мисля. В тая държава явно човек и 10 годишна кола не може да остави на улицата спокойно.
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дамммм
в тая държава има хора за всичко така ,че незнам защо се учудваш
и ла....о в кашон да сложиш и него ще приберат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се учудвам колега, дразна се защото както ти така и аз бачкаме здраво за да си купиме нещо дето ни кефи и накрая минава някои си олигофрен които решава да ти открадне кефа и никои неможе да му каже нищо. А ние с теб пак ще бачкаме за да възтановиме откраднатото и така до следващия път. Май само трепане е изхода :evil: :lol:
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хм
май си много прав

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък останах много доволно след една от кражбите!
Свиха ми касетофона и след няколко дни открих,че наркомана си е изпуснал няколкото дозички в колата.
А иначе може би съм рекордьор по откраднати касетофони-5 на брой+ 2 пъти за колони.Ако имам възможността да хвана такъв не бих го била,а го оставям на солена риба затворен някъде.
Свиха ми касетофона и след няколко дни открих,че наркомана си е изпуснал няколкото дозички в колата.

А иначе може би съм рекордьор по откраднати касетофони-5 на брой+ 2 пъти за колони.Ако имам възможността да хвана такъв не бих го била,а го оставям на солена риба затворен някъде.

- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мене ме "ощастливиха" преди две седмици. В Редута.
Професионална работа - без драскотина - халогени, бленди и мигачи.
За втори път
Отново ме отрязаха застрохавателите, сега съм с бленди... и с голям мерак да хвана поне някой как се опитва да ги гепи и тях.
Както се казва "готов съм за среща" - няма да могат да го нарисуват после, един път само да го изловя....
Професионална работа - без драскотина - халогени, бленди и мигачи.
За втори път

Отново ме отрязаха застрохавателите, сега съм с бленди... и с голям мерак да хвана поне някой как се опитва да ги гепи и тях.
Както се казва "готов съм за среща" - няма да могат да го нарисуват после, един път само да го изловя....
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Re: И мен не подминаха ма.....
vladovl написа:Здравейте колеги,
тази сутрин и аз останах без халогени. Мръсните копеленца са ги измъкнали без драскотина въпреки че бяха вързани от задната страна ,а до предната гума оставили подредени 2-те бленди (сигурно са ги забравили).
Обадих се аз на застрахователите и онея ми казват "не може да ви платиме щтом няма следи от взлом.... Намерете си счупени и ще ги оправим".
Знае ли някои от каде мога да взема счупени халогени или някакви други нещта да правя да дадат онея някои лев ? Интересува ме морга ако знаете по Младостите или Дружба (София).
Колата ми (Голф 3) изглежда в момента като войнишка каска. Дано поне една проклетия ги стигне тея дето са направили това.
се едно са свалили мойте - бе драскотина и блендите и винтовете на земята

Върни се в “ОФФ-Топик - други”