казаха ми, че не работят там с мишо?
много добре се разбирах с тях
акво стана с Dosy
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Той Мишо май не е там одавна, имаше известно време некъв друг с Доси дето май изобщо не знаеше за какво става въпрос/не можа да ми продаде крушка за късите щот не знаеше каква е
/, а сега май е останал само той 

Последна промяна от evgenyh на Сря 15 ное 2006 13:03, променено общо 2 пъти.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evgenyh написа:Той Мишо май не е там одавна, имаше известно време некъв друг скот с Доси дето май изобщо не знаеше за какво става въпрос/не можа да ми продаде крушка за късите щот не знаеше каква е/, а сега май е останал само той/скота/
Вервай ми този другия е доста на ти с авточастите, но не ебава да дава отстъпки и т.н. Просто много неща се промениха там за известно време и то към лошо.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Да адаш ти е,но .......°niksi° написа:evgenyh написа:Той Мишо май не е там одавна, имаше известно време некъв друг скот с Доси дето май изобщо не знаеше за какво става въпрос/не можа да ми продаде крушка за късите щот не знаеше каква е/, а сега май е останал само той/скота/
Вервай ми този другия е доста на ти с авточастите, но не ебава да дава отстъпки и т.н. Просто много неща се промениха там за известно време и то към лошо.

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Dosy написа:засега само планове,но искат време...
в момента имам части само за ИВЕКО-бусове,камиони,въобще всички видове-това през работната седмица,а събота и неделя работя с всички други предишни части,но на ул Козлодуй
нека само се организирам и ще продължим...
Къде на Козлодуй щото са няколко магазина.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”